10 tåkrummende ting, der sker, når du (endnu en gang) stalker din eks

Hvorfor rammer ens fingre ALTID de forkerte steder?

9. oktober 2016 af Maria Broe Trustrup Hansen

Så skete det igen. Du fandt dig selv inde på din ekskærestes Facebookprofil. For tredje gang i dag. Det er ved at tage overhånd.

Måske kan det være en trøst, at vi alle sammen gør det. Stalker vores ekskærester og gamle flammer i timevis på alverdens sociale medier. Det er skrækkeligt, men vi gør det.

Vi har samlet en række tåkrummende stalking-uheld, som giver os lyst til at gemme os for evigt. Måske har du selv været ude for nogle af de samme uheld?

1. Du liker et af hans gamle profilbilleder på Facebook, fordi du går ALLE hans gamle billeder igennem. Rimelig afslørende.

2. Du går ind på hans nye kæreste profil og kommer til at tilføje hende som ven. ARGH! Du skynder dig at slette anmodningen, men hun har med garanti allerede set den.

3. Og nårh ja, din eks havde faktisk slettet dig på Facebook, men undervejs på din stalkervisit på hans profil, fumler du med fingerne, og vupti, du har sendt ham en venneanmodning.

4. Du går ind i Messenger og finder de gamle beskeder frem. Du kan se, at han er aktiv. En information, som du absolut ikke kan bruge til noget, men som lige pludselig er ekstremt vigtig for dig. Du forsøger at lukke app’en, men i stedet kommer du til at ringe ham op. Hvor uheldig kan man være?

5. Næste gang du er inde og læse de gamle beskeder igennem, kommer du til at sende ham en thumbs up. Okay, du skal seriøst stoppe med at kigge på de beskeder.

6. Du stener rundt på hans venneliste på Facebook, og lige pludselig finder du dig selv inde på et hav af hans venners profiler. Nu er du i gang med at stalke dem - but why? Et par dage efter ligger der en besked i din indbakke: "Kender vi hinanden?" Ups. Du har vist sendt en venneanmodning til en af din eks's venner. Så skete det igen... 

7. Du tjekker alle de events, som han har tilmeldt sig på Facebook. Du kommer til at trykke “Interesseret” til halvdelen af dem. Kan vi ikke bare sige, at det er tilfældigt?

8. Du logger på LinkedIn (for første gang i evigheder) for at tjekke hans navn. Du glemmer desværre lige, at han får en besked om, hvem der er inde og se hans profil. Ups.

9. Du går ind på hans Instagram. Selvfølgelig kommer du som det første til at like et billede. De forbandede pølsefingre! 

Hvis du vil hjælpe dig selv, kan du downloade app'en Instasnoop. Den gør, at du kan snuse rundt på Instagram uden at komme til at like eller følge nogen som helst. Genialt! 

10. Nu bliver det virkelig slemt. Du finder nemlig liiiiiige hans adresse på Krak. Efter en bytur kommer du tilfældigvis til at cykle forbi og ringe på hans dør. Det går op for dig, hvad du har gang i og flygter fra gerningsstedet. Det var en virkelig dårlig idé...