Kvinde med ømme fødder har taget stiletterne af
© iStock

10 ting, du kender, hvis du elsker stiletter, men hader at gå i dem

Stiletter må godt bare bruges som skabspynt, ikke?

28. september 2017 af Sarah Lyster Nielsen

1. Du har op til flere par stiletter stående i skabet, men du bruger dem aldrig rigtigt… De er bare for pæne til at smide ud!

2. Nogle gange går du rundt i dem derhjemme, bare lige i 10 minutter – de ser jo altså lækre ud, og så har du dem da lidt på!

3. Stort set hver gang, du har besluttet dig for, at NU tager du altså stiletter på i byen, ender du alligevel med at hoppe i de gode, gamle flade… Du vil jo gerne danse, til solen står op, og det duer stiletterne altså bare ikke til.

4. Hvis du alligevel kommer ud ad døren i et par høje hæle, fortryder du altid i løbet af den første time – dine fødder gør så ondt, at du halter rundt, og så er looket altså bare heller ikke helt så sexet. 

5. Når du ser et par smukke stiletter i et butiksvindue, sukker du trist og går modstræbende videre. De er så pæne, men du kan nok ikke forsvare at give 1500 kroner for et par sko, der bare samler støv…

6. Da du var yngre, købte du gladelig stiletter, men med alderen har du lært af dine fejl – det er altså bare ikke dét værd.

7. Gennem årene har du brugt vulgære mængder af vabelplaster og silikoneindlæg, men alligevel duer det bare ikke for dig… 

8. Du forstår simpelthen ikke, hvordan din kollega kan vimse rundt i et par tårnhøje sko hele arbejdsdagen og stadig se elegant ud… Du kan knap nok selv gå 10 meter, før du er faretruende tæt på at falde.

9. Når du ser modeller gå på en catwalk i frygtindgydende høje hæle, kan du ikke andet end blive imponeret – men du identificerer dig mere med de modeller, der skvatter…

10. Du blev virkelig glad, da sneakers for nogle år siden begyndte at blive moderigtige igen – nu var dine Adidas-sko endelig cool og totalt fashion! Men du ville nu stadig ønske, at du følte dig godt tilpas i et par tårnhøje Louboutins…

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.