Sisters
© Little Stranger

10 vamle oplevelser, du stensikkert har haft, hvis du (heller) ikke kan sige nej til shots

Når du løber tør for de 'rigtige' shots, begynder du i stedet at drikke shots af whisky, gin og Gammel Dansk...

4. november 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Du starter altid aftenen som sofistikeret rosédrikker... Hurtigt ender du dog med hovedet liggende på toiletbrættet og med Små Sure savlende ud af din mundvige...

2. Du får den geniale idé, at du da skal være bartender, og derfor mikser du ufatteligt klamme ting i hjemmebaren til privatfesten. Og nej, tequila og soyasauce er IKKE en god shotkombination.

3. Fuldemandsfråderen sætter pludselig ind, og du kan spise hvad som helst, din vært har på lager. Det skal dog helst indeholde fedt og salt. En humpel spegepølse uden noget er eksempelvis ganske fortrinlig, når din er promille er 3+.

4. Når nogen spørger, hvem der er med på bodytequila, er dit svar altid: “MIG!”. Uanset hvor fremmede og ucharmerende dem, der spørger, er.

5. Du har det lidt ambivalent med din kommende fødselsdag, for du ved, at dine veninder vil forsøge at få lokket lige så mange shots i dig som det antal år, du fylder. Tja, heldigvis kan du trøste dig selv med, at du ikke er fyldt 50 endnu...

6. Når nogen råber: “VAND ELLER VODKA?” ved du, at du er kold før 12. Du har en ubegribelig evne til altid at vælge vodka, så du er den, der står tilbage, skuffet og stangstiv, når alle shotglas er tømt.

7. Ham, du ikke skulle have kysset med, men som virkede SÅ sexet, da du havde en halv flaske Blå Gajol i maven (og i blodet), virker dagen efter ikke så attraktiv alligevel. Shots får dig åbenbart til at tænde helt vildt på cigaretånde og lidt for stramme skjorter...

8. Efter en meter tequila er det ikke utænkeligt, at du kommer til at tisse på badeværelsesgulvet. Bare lidt.

9. Når du løber tør for de 'rigtige' shots, begynder du i stedet at drikke shots af whisky, gin og Gammel Dansk... 

10. Dagen efter bliver du igen og igen mindet om dit store indtag af Fisk, fordi dit bræk er kulsort. Og ja, Fisken kan stadig smages, når den kommer op igen, skal vi hilse og sige.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.