En mand spiller computerspil
Du har helt sikkert forsøgt at fange hans opmærksomhed... forgæves.© Getty Images

11 chokerende ting, du kun kender, hvis du dater en gamer

Måske har du selv haft fornøjelsen af at blive “mounted”?

28. oktober 2018 af Freyja S. Anderberg

1. Når først han sidder der med headset på, så er han ikke til at komme i kontakt med. Du har skam prøvet at vimse rundt om ham i sexet undertøj, for så bare at hoppe opgivende tilbage i joggingtøjet. 

2. Du bliver bekendt med alle mulige mærkelige termer og forkortelser uden egentlig at vide, hvad de betyder. Og det bliver virkelig problematisk, når du selv kommer til at bruge dem – for dine veninder forstår altså ikke, hvad du mener, når du skriver “GTG” eller “AFK”.

3. ... og apropos mærkelige termer, så har du måske selv haft fornøjelsen af at blive “mounted”. Du håber inderligt på, at han først opdagede denne “funktion” som voksen...

4. Du har lært på den hårde måde, at du ikke må forstyrre ham, når han spiller online, for han kan altså ikke sætte spillet på pause. Du endte jo med at få et møgfald, sidst du forsøgte at forføre ham i dit sexede undertøj, bare fordi han blev smidt ud af sit spil. 

5. Jeres forhold bliver seriøst sat på standby, så snart der kommer en ny udvikling til hans yndlingsspil. Men så får dine veninder da bare ekstra glæde af dig i den måned – han opdager nok alligevel ikke, at du er væk.  

6. Hjemme hos ham fungerer internettet ALTID til perfektion. Og det er virkelig lækkert, når nu du skal se så mange serier, mens han spiller!

7. Du synes ikke længere at naboernes skænderi (eller stønnen), er det værst mulige baggrundsstøj. Nej, du savner faktisk ligefrem at høre naboens kæreste blive tilfredsstillet, for du vil bare gøre alt for at overdøve den ufattelige larm, et LAN-party indebærer.

8. Han har helt sikkert forsøgt at overtale dig til at prøve sit yndlingsspil op til flere gange. Men tanken om en så intens og intim relation med en fremmed ukrainer skræmmer dig altså for meget. 

9. ... og nu reserverer han også tv'et til at se E-sport. Og du føler dig tvangsindlagt og gør modstand. Men du ved også, at du kan bruge det senere til at få din vilje, når der er De Unge Mødre.

10. Hans gaming har seriøst fået dig til at overveje, om det overhovedet skal være jer to... Det er i hvert fald helt utænkeligt, at I kan flytte sammen, hvis han skal have al sit udstyr med, som fylder EKSTREMT meget. 

11. Selvfølgelig kender du hans livret. For når han har tabt et spil, så må du hive de allerstørste skyts frem for at gøre ham glad igen.  

På Woman.dk anerkender vi alle seksualiteter. Af sproglige årsager er denne artikel ved første øjekast målrettet kvinder med partner af modsatte køn, men “han” kan til enhver tid udskiftes med “hun” eller "vedkommende".

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.