En mand spiller computerspil
Du har helt sikkert forsøgt at fange opmærksomheden... forgæves.


© Getty Images

11 chokerende ting, du kun kender, hvis du dater en gamer

Måske har du selv haft fornøjelsen af at blive “mounted”?

19. september 2021 af Freyja S. Anderberg

1. Når først din kæreste sidder der med headset på, så er det ikke til at skabe kontakt. Du har skam prøvet at vimse rundt i undertøj, for så bare at hoppe opgivende tilbage i joggingtøjet. 

2. Du bliver bekendt med alle mulige mærkelige termer og forkortelser uden egentlig at vide, hvad de betyder. Og det bliver virkelig problematisk, når du selv kommer til at bruge dem – for dine veninder forstår altså ikke, hvad du mener, når du skriver “GTG” eller “AFK”.

3. ... og apropos mærkelige termer, så har du måske selv haft fornøjelsen af at blive “mounted”. Du håber inderligt på, at din kæreste først opdagede denne “funktion” som voksen...

4. Du har lært på den hårde måde, at du ikke må forstyrre, når der spilles online, for spillet kan altså ikke sættes på pause. Men er det virkelig vigtigere end at tale om næste uges planlægning af jeres madplan?

5. Jeres forhold bliver seriøst sat på standby, så snart der kommer en ny udvikling til yndlingsspillet. Men så får dine veninder da bare ekstra glæde af dig i den måned – det bliver nok alligevel ikke opdaget, at du er væk. 

6. Hjemme hos din kæreste fungerer internettet ALTID til perfektion. Og det er virkelig lækkert, når nu du skal se så mange serier, mens der games!

7. Du synes ikke længere at naboernes skænderi (eller stønnen), er det værst mulige baggrundsstøj. Nej, du savner faktisk ligefrem at høre naboens kæreste blive tilfredsstillet, for du vil bare gøre alt for at overdøve den ufattelige larm, et LAN-party indebærer.

8. Din kæreste har helt sikkert forsøgt at overtale dig til at prøve sit yndlingsspil op til flere gange. Men tanken om en så intens og intim relation med en fremmed skræmmer dig altså for meget. 

9. ... og nu reserveres også tv'et til at se E-sport. Og du føler dig tvangsindlagt og gør modstand. Men du ved også, at du kan bruge det senere til at få din vilje, når der er De Unge Mødre.

10. Din kærestes gaming har seriøst fået dig til at overveje, om det overhovedet skal være jer to... Det er i hvert fald helt utænkeligt, at I kan flytte sammen, hvis alt det udstyr skal med, som fylder EKSTREMT meget. Og ikke er særligt pænt.

11. Selvfølgelig kender du din kærestes livret. For når et spil et tabt, så må du hive de allerstørste skyts frem for at gøre humøret godt igen.  

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.