Du kender det, hvis du bor sammen med din kæreste
© Elizabeth Meriwether Pictures/ American Nitwits/ Chernin Entertainment/ 20th Century Fox Television

11 grineren (og frustrerede!) tanker, du har, når du lige er flyttet sammen med din kæreste

“Så er det vel slut med at spise Nutella fra glasset og med at vente et par måneder mellem at skifte sengetøj. Suk.”

27. november 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

1. “Fuck. Nu opdager han alle mine underlige vaner... Så er det vel slut med at spise Nutella fra glasset og med at vente et par måneder mellem at skifte sengetøj. Suk.”

2. “Gad vide, om han også har underlige vaner. Er det nu, jeg opdager, at han er en freak??”

3. “Ja.. Ja, det er det.” Du vidste godt, at han havde en forkærlighed for FIFA. Det er først nu, at du opdager, at det er en besættelse... Oh well, der er nutella og en ske ude i køkkenet. 

4. “Gå nuuuu”. Din kæreste har andre planer for dagen, og du sidder (u)tålmodigt og læser i din kedelige fagbog, mens du venter på, at han skal gå, så du kan se Netflix hele dagen

5. “Hvem har brugt halvdelen (halvdelen!) af min nye Aussie-shampoo?” Og der er altså også nogen, der har pillet ved din foundation...   

6. “Så feminin er den da ikke...” Aldrig havde du troet, at du skulle argumentere for din ret til at eje en lyserød veloursofa – og tabe...  

7. “Nej, ah-ah! Dur ikke...” At du tabte slaget om veloursofaen betyder IKKE, at alternativet er den grimmeste lædersofa, du nogensinde har set. 

8. “Hvad er den lugt?” ... Det er såmænd lugten af fem mænd, der kommer lige fra træningscenteret og nu sidder i din stue, mens de drikker øl og spiller playstation.  

9. “Hvor længe skal vi egentlig blive liggende her?” Før puttede I altid om morgenen, og det er stadig vildt hyggeligt. Men hvad er egentlig putte-reglen, når I vågner sammen hver morgen? 

10. “Er det mon for tidligt i forholdet at skemalægge sex?” For hvor ofte er sex egentlig på bordet, nu hvor I bor sammen? Hver aften? Hver anden? En gang om ugen? ... I har jo brug for en plan!  

11. “Hvad laver han ude på badeværelset?” Det kommer rent faktisk som en overraskelse for dig, at kampen om badeværelset om morgenen ikke sluttede, da du flyttede sammen med en mand... Faktisk er det lige før, at han bruger endnu længere tid end din veninde, som du boede sammen med tidligere.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.