Gilmore Girls: Rory og Lorelai
© Dorothy Parker Drank Here/ Productions Hofflund/Polone/ Warner Bros. Television: Gilmore Girls

11 latterlige ting, vi syntes var ret træls i Gilmore Girls

Luke! Hvorfor skjuler du dit barn fra Lorelai?!

16. oktober 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Lad os tale lidt om Gilmore Girls. Vi er mange, der er vilde med serien, der er lutter idyl med et lille skvæt drama – helt perfekt til en søndag eftermiddag, hvor der ikke skal ske for meget. Og så alligevel... For Gilmore Girls er altså også til tider en serie, hvor der sker nogle (for os) totalt uforståelige ting, som forstyrrer den søndagshygge, vi havde brug for.   

Vi har samlet vores top 11 over irritationer (fordi 10 ikke var nok) – måske er du enig og mindst lige så frustreret, som vi er?

1. At Luke skjuler April fra Lorelai. I samme afsnit, som Luke skælder Lorelai ud for ikke at være ærlig nok over for ham, holder han en datter skjult for hende. Hvorfor, Luke? Hvorfor?!

2. At Rory skal forestille at være vildt intelligent og åbenbart holder fantastiske taler. Bare ikke nogen af de gange, vi har hørt hende tale... 

3. Rorys opførsel over for sine bedsteforældre. Okay, Emily og Richard er ikke altid de nemmeste mennesker at have med at gøre. Men de hjælper Rory med at få en tiltrængt pause fra Yale og giver hende et sted at bo, efter hun har skændtes med sin mor. Alligevel behandler hun dem som skidt og ender med at flytte ud uden et ord. Skam dig, Rory!

4. At Rory ikke vælger Jess. Okay, vi kan være uenige her.. Men hvorfor vælger hun ham ikke? Især i de nye afsnit er det da oplagt! Go Team Jess!

5. Når det så er sagt, hvorfor er Jess så sådan en idiot over for Rory? Han er tydeligvis vild med hende, og SÅ mange af deres problemer kunne løses, hvis han bare talte med hende. Åbn nu munden, Jess. Så kunne dig og Rory være sammen for evigt!

6. Nu vi er ved Jess: Hvorfor kom den spin-off aldrig? Der skulle jo have været en spin-off til Gilmore Girls med Jess i hovedrollen. Sæsonafslutningen af sæson 3 skulle have fungeret som en pilot, men det endte med at være for dyrt at filme i LA, hvor serien skulle foregå. Derfor blev den aflyst. Det er vi mange, der er kede af! 

7. Og Hvad med Paris? Hun arbejder dobbelt så hårdt som Rory og fremstår rent faktisk som værende mere intelligent. Alligevel får Rory alt det, Paris gerne vil have: Hun bliver optaget på Harvard, og hun bliver valedictorian... Det på trods af, at Paris er meget mere egnet!

8. Hvorfor bliver Lane gravid? Og hvorfor siger hun “ja” til en mand, der frier til hende for at få sit band sammen igen? Og så tager de på bryllupsrejse, hvor de har sex for første gang, hvilket fører til, at hun bliver gravid med tvillinger... Er der andre end os, der havde set en anden karriere for Lane end husmor?

9. Deans opførsel over for Lindsay. Han skal forestille at være så sød, men han behandler Lindsay helt forfærdeligt! Det er altså ikke okay, Dean; det er jo ikke hendes skyld, at du giftede dig med den forkerte. 

10. Rory og Lorelais økonomi. Hvad sker der for den? Det ene afsnit har de ingen penge (mens de naturligvis stadig spiser alle deres måltider ude og drikker købekaffe i lange baner), mens de det næste shopper løs...

11. Hvorfor bliver Rory gravid? Værste slutning nogen sinde! Og det gør det kun værre, at det faktisk skulle have været den originale slutning på serien. Argh!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?