11 problemer, alle kvinder har på stranden

Stranden burde betyde afslapning, men aldrig har du haft så meget at se til!

12. juli 2015 af Marianne Fischer

Sandet er for varmt. Du har aldrig haft en drøm om at gå på glødende kul, så hvorfor begynde at øve sig nu? For hvert skridt du tager, ligner du mere og mere Quasimodo til en technofest.

 

Frygten for pludselig menstruation. Du er ikke i nærheden af din menstruation, men alligevel løber du rundt om dig selv, som en terrier efter sin hale for at se, om du er blødt igennem.

  

Ewrr vandmænd. Du burde snart have lært det. Det er ikke din kærestes hånd, der sniger sig op ad dit lår under vandet, men i stedet en kæmpe snotklat af en vandmand. 

 

Op ad vandet. Inde i dit hoved stiger du op ad vandet som en anden Halle Berry i James Bond filmen. I virkeligheden ligner du en blanding mellem gelé og en druknet rotte med en vandmand på låret… og en lille smule tang i håret.

 

Hvad med Wi-Fi? Helt ærlig strand. Stram nu op – er vi i stenalderen? Hvordan skal du nu få oploadet et billede af dine tæer i sandet til Instagram?

Ru håndklæder! Hvis du ville have en bodyscrub, havde du lavet en derhjemme. Dit talentløse og sandfyldte håndklæde føles mest af alt som en slasket hamphandske.

 

Blænde-faktoren. Hjemme i stuen var du tilfreds med din tan (du så flot ud, da du stod op ad din hvide væg). På stranden går det op for dig, at folk ikke skærer ansigter af dig. Du har bare blændet hele stranden.

 

Halvnøgne mænd. De er overalt. Hvordan skal du nå at få numrene på dem alle sammen? Kan du mon lave et kø-system?

 

Brystbomberne. Du har aldrig takket nej til boldspil, og det gør du heller ikke, selvom dine bryster kun er dækket af noget, der svarer til tandtråd og frimærker. 

 

Hvor er toilettet? Din blære dunker som en bas fra Orange Scene, men der er intet toilet i sigte. Hvis du skynder dig, kan du vel godt lige låne den lille piges strandspand? Nej, du må hellere lige tage en ’dukkert’ mere. Hvis de andre vil med, har du lige behov for lidt alenetid i vandet.

 


Det sidste hop. Til sidst skal du selvfølgelig også have taget det klassiske ’Se mig, jeg hopper på stranden’-billede. Med dine bryster i ansigtet, dine solbrændte/blodrøde lår og dét faktum, at du kun kunne hoppe tre centimeter op fra sandet, kan selv ikke et filter redde det. Skal du nøjes med at checke ind?