11 problemer, kun høje kvinder har

Engang troede du, det var fedt at have modelhøjde. Men så var der nogen, der opfandt Tinder og ikke gjorde det til et krav at skrive højde...

10. april 2015 af Marianne Fischer

1: Du kan ikke låne tøj. Din veninde har verdens flotteste kjole... og på dig er det en rigtigt fed mavebluse!

2: Dårlige scorereplikker. “Vi er vel alle lige høje, når vi ligger ned.” Godt forsøgt, fyr på 165 cm!

3: Du kan ikke date hvem som helst. Hvornår bliver det lovpligtigt at skrive højde på Tinder?

4: Du bliver dømt som overfladisk. Dine veninder synes virkelig, du er kræsen, når du vælger mænd fra på grund af deres højde (som om din veninde Louise på 160 cm er vild efter at date John på 150 cm.)

5: Du vinder aldrig i Limbo. Du kan lige så godt lade være med at prøve…

6: Sexet dans bliver aldrig helt godt. Når du er omgivet af dine veninder, der alle sammen er 20 centimeter lavere end dig, og I forsøger at danse sexet ved at danse tæt og gnubbe jer lidt op ad hinanden. Navle til kind bliver bare aldrig sexet!

7: Du bliver aldrig smidt i seng. Uanset hvor meget dig og manden gerne vil, bliver det aldrig til andet end en rygskade, når han forsøger at løfte dig i seng.

8: Det er umuligt at finde bukser. Du følte dig toptjekket i dine nye stumpbukser... indtil du opdagede, at de ikke var stumpbukser på alle andre.

9: Andre kvinder løber med dine mænd. Du burde være førstevælger, når der endelig er en mand, der kan kysse dig uden at skulle stå på en skammel.

10: Manglende benplads. Når du flyver, sidder i toget eller er i biografen, er der aldrig plads til dine lange stænger. Jo længere tid du sidder der, jo flere onde vibes får du fra personen på sædet foran dig. Kunne han ikke bare vise lidt forståelse og acceptere, han får dine knæ i ryggen? I skal kun flyve 7 timer endnu...

11: Had/kærlighedsforholdet til dine stilletter. Hjemme i spejlet synes du, de spiller max. Så går du ud af hoveddøren og opdager, at alle andre mennesker er skrumpet. Tog det virkelig så lang tid at vælge tøj?

Læs også: 7 følelser, du går igennem, når du prøver shapewear