Afhængig af kaffe
© iStock

11 rimeligt sindssyge tanker, kun os kaffeelskere render rundt med

Vi er altså ikke misbrugere – men forbrugere...

19. februar 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

1. At drikke kaffe er ikke bare noget, som vi gør i løbet af dagen. Det er en livsstil og en tro, som vi har valgt at konvertere til. 

2. Kaffe er det første, vi tænker på, når vi vågner. Arbejde? Næ. Kæreste? Naah. Uh, men gad vide om det er muligt at nå en kop både inden bad og efter!?

3. Koffeinen sparker først ind fem minutter efter første tår. Please don't come near us inden de fem minutter er passeret, fordi vi har freakin' ikke overskud til overglade a-mennesker

4. Hvorfor fanden er der ikke flere fordele ved et stempelkort fra 7/11? “Hver syvende kop gratis? Det er da meget muligt, men vores kaffeforbrug er muligvis grunden til at kæden her løber rundt. Så vi burde da få hver tredje gratis... ikke?” 

5. Når din veninde siger nej til kaffe om aftenen, fordi “åh nej, så kan hun jo ikke sove.” Det er altså aldrig sket for os kaffefreaks. Måske er vi liiidt for vant til koffeinen...

6. Kaffe smager altid himmelsk – især fra dit yndlingskrus. Dog falder der ubehagelige mængder brænde ned, hvis nogen fra arbejdspladsen ‘kommer til’ at låne det. Vi låner da heller ikke en kollegas jakke med hjem ved en fejl?

7. Det er altid dejligt at se veninder, som du ikke har set længe. Især, fordi I højst sandsynligt skal ned på dit kaffestamsted, så du kan drikke endnu mere kaffe til en god pris (netop, fordi du faktisk er stamkunde).

8. “Kun én kop kaffe i dag...” Haha. Åååh. Like that's gonna happen.

9. Din kollega kommer gående ud fra pauserummet med en kæmpe kop kaffe. Det er en hel time siden, at du sidst fik kaffe, men din kollega har taget det sidste – uden at sætte noget nyt over! Hvad fanden er det for noget @#?%!

10. Vores store kaffeforbrug gør vores familier bekymrede. “Der er ingen grund til, at I er hysteriske – hov, hørte I det? Var det kaffemaskinen, der blev færdig?”

11. Kaffemaskinen på arbejdet er gået i stykker, og du har ikke fået noget siden din morgenkop. Du ved ikke hvorfor, men du sveder og ryster lidt. Lige så snart du får fri, kører du forbi den første drive-in-McDonalds. Alt kaffe kan altså drikkes, når det virkelig gælder.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?