© Bright/Kauffman/Crane Productions/ Warner Bros. Television

11 ting, du forstår, når du er TOTALT horoskop-aholic

Du er tyr, og han er jomfru – så hvorfor levede I ikke lykkeligt til jeres dages ende?!

7. maj 2017 af Katrine Vendelbo

1. At læse dit horoskop er dit vigtigste (og eneste) ritual om morgenen. Længe leve tørshampoo, trucker-bad og 'naturlig skønhed'...

2. Du forstår dit stjernetegns afgørende betydning for din opførsel. “Ja, gu' er jeg en dårlig taber, men det er sgu da også, fordi jeg har ascendanten i Vædderen!”

3. Når din kæreste hånligt griner af, at du køber (endnu) et årshoroskop, ved du, at den, der ler sidst, ler bedst. Da han mistede 4000 kr. i Oddset på, at Messi brændte et straffespark, kunne du da godt ha' fortalt ham, at han skulle have sat krydset anderledes...

4. Når folk ikke lytter til dine advarsler om, at Merkur er i retrograd, ryster du fortvivlet på hovedet. “Kom ikke grædende til mig, når din bil bryder sammen, din baby holder dig vågen et helt døgn, og du skider i bukserne på jobbet.”

5. Du møder (ofte) folk, som mener, at det er uintelligent at gå op i astrologi og stjernetegn. Ja, at kunne huske samtlige datoer, stjernetegn og personlighedstræk gør dig helt sikkert dum... (not).

6. Så er der også dem, som tror, at de ved alt om stjernetegn, men aldrig har hørt om Månetegn og ascendant, eller at Soltegn er det samme som stjernetegn. Lidt ligesom at møde op til eksamen og sige, at man har totalt styr på 2. verdenskrig, og så ikke kunne huske, hvornår den sluttede... 

7. Det første, du spørger nye folk om, er deres fødetidspunkt. “Hvordan skal jeg ellers kunne vide, om det er meningen, at jeg en dag skal holde dit hår, mens du brækker hele vores bytur op i kummen?!”

8. Når du dater én med et stjernetegn, som passer med dit, og han alligevel dropper dig, føler du dig lige så fortabt, som dengang din (lede) tandlæge gav dig bøjle på tænderne og nægtede dig adgang til flødekarameller i flere år... “Jamen... Stjernerne sagde jo, at vi var soulmates!”

9. Du planlægger de store begivenheder i dit liv ud fra dit horoskop. Altså, hvis du skal fortælle Thomas, at du er vild med ham, kan du jo lige så godt gøre det, når Venus er der til at give dig et ekstra boost?!

10. Astrologi har givet dig svar på, hvem, der er vildest i sengen, hvordan du bedst slapper af, og hvilken hot kendismand, der er som skabt til dig. Noget, som folkeren og klasselærer Erik aldrig havde været i stand til at lære dig! (Heldigvis...)

11. Når dit dagshoroskop fortæller dig, at du vil møde dit livs kærlighed, og du er tvunget til at blive hjemme, accepterer du din skæbne. Du har alligevel allerede to mænd i dit liv – den ene Ben, den anden Jerry.

Vil du ikke gå glip af andre sjove lister fra Woman? Så er det her, du skal klikke!