12 geniale undskyldninger for at shoppe amok

Du ved, du virkelig ikke burde. Men når du shopper, bliver din hjerne mere opfindsom end nogensinde før

12. marts 2015 af Marianne Fischer

Er det forresten ikke et år siden, du (ligesom resten af holdet) bestod det der kursus i at formulere en synopsis?

 

Så kan han lære, at du har verdens bedste røv (i hvert fald en meget bedre én end hans nye kæreste), når han ser dig i dine nye jeans.

 

Den der taske, der koster, hvad der svarer til din mors månedsløn, er faktisk en supergod investering. Du kan jo sælge den til en virkelig god pris, hvis du bliver træt af den.

 

 … og nu du tænker over det: Hvis du dividerer prisen på tasken med antal gange, du kommer til at bruge den de næste ti år (hver dag. Stensikkert!), er den jo nærmest gratis.

 

Det kan godt ske, at der også er en Zara i Danmark og i det store onlineunivers. Men hvad nu, hvis de kun har det ene eksemplar af lige netop denne bluse tilbage i Barcelona, hvor du tilfældigvis står og sveder tran? (Ikke på grund af vejret, men fordi du næsten ikke kan slæbe flere poser).

 

Juhuu, du har lige fået ti til eksamen. Så fortjener du altså de bukser!

Det er virkelig også uretfærdigt, at du ikke fik en højere karakter til eksamen, når du rent faktisk havde læst. Mon ikke du vil få det lidt bedre, hvis du køber de øreringe?

Du vil ikke være usolidarisk med dine storshoppende veninder. Hvis du ikke køber de sko, vil de jo sikkert tænke, at du er nærig - eller endnu værre, det vil give dem dårlig samvittighed over deres overforbrug. Det vil du ikke være skyld i!

Det er i grunden alt for lang tid siden, du har købt noget. Du kan faktisk ikke huske hvornår (netshopping tælller ikke med, vel?).

Denne cardigan kan (for uindviede) måske minde lidt om den, du allerede har. Men den her kan altså noget helt andet, så det er nok bedst, du føjer den til samlingen.

Du har bare ingen bukser… overhovedet!

Du undlod at tage med i byen i weekenden, så du kan jo passende bruge dine cocktailmønter på noget lækkert til dig selv.