12 grunde til, det er træls, vi ikke bor i USA

Undskyld, Danmark – men de kan altså bare nogle ting over there!

14. juli 2015 af Sara Møller Christensen

1. Sodavandsstørrelserne. Det er bare umuligt at opdrive et 3-liters bæger med cola i Danmark, når tørsten melder sig – og hvis det fandtes, ville det koste 120 kr. og ikke de to dollars, som det gør i USA.

 

2. Deres Netflix er meget federe end vores. Vi får først de nye film og serier cirka et årti senere. Det er any minute now, at der lander et eller andet cool som Felicity eller Buffy her hos os.


3. Sproget. Vi har allerede adopteret nice og awesome, men vi vil også gerne have resten, you guys!


4. Udvalget af fastfoodrestauranter. I Danmark har vi – hvis vi er heldige og bor i en rigtig stor by – valget mellem Burger King og McDonald's. Hver eneste amerikansk flække har ti gange så mange. Øv, hvor ville vi kunne blive dejligt tykke, hvis vi boede derovre!

6. De viser de nyeste afsnit af vores yndlingsserier, før vi selv kan se dem. Og hvis du har været dum nok til at like serien på Face, kan du dagen efter se, hvem der døde. Det skete blandt andet for os med ham her (spoiler alert!).


5. Storbyerne. 
Ikke for noget, København, men troede du, at 15 etager var højt? Vi må le! København kunne være en forstad til de første 100 byer i USA. Og Aarhus ville være sådan en sød, lille flække med køer på vejene.


7. Chipotle (mexicansk fastfood-restaurant, red.). Oh. My. God. It's soooo good! Har du ikke smagt det? Så skynd dig for guds skyld at bestille en billet, så du kan flyve over og hente en burrito!

8. Kendisserne. Det er ikke, fordi vi ikke synes, Tina Lund og Allan Nielsen er et fedt kendispar, men hvis vi sammenligner dem med Brangelina og Kimye, bliver de bare lidt blege og danske.  


9. Roadtrips. 
Kan du huske dengang, du var på den fedeste, livsændrende roadtrip fra Slagelse til Hirtshals? Nej, for det skete aldrig! Eller... det kan godt være, du har kørt strækningen, men det var kedeligt, tog kun fire timer og var på ingen måde legendarisk. Roadtrips i USA, derimod... 

10. Sportsgrenene. Hvis vi skal være helt ærlige, forstår vi ikke rigtigt amerikansk fodbold, men vi forstår, at det er højere, vildere, federe. Kom igen, badminton.


11. 4th of July. Grillmad, hygge, røde kopper med alkohol og fyrværkeri. Seriøst, hvorfor har vi ikke den højtid i Danmark?

Læs også: Womans guide til din egen 4th of July-fest


11. Barack O-fucking-bama!
 Vi har Lars Løkke. Det er bare ikke rigtigt det samme, vel? Ville Helle Thorning nogensinde bede om en selfie med Lars? We think not. 

Du vil (garanteret) også kunne lide