Irriteret kvinde ligger i sengen
Kender du til disse problemer som A-menneske? © Getty Images, privatfoto

12 virkelig irriterende problemer, kun A-mennesker forstår

Du er nødt til at overveje, hvornår du udfører huslige (og larmende) pligter

14. april 2023 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Du er klar til at spise frokost klokken 11 – sharp! Det er jo fem timer siden, du sidst har fået noget i skrutten.

2. Når din kæreste spørger, om I skal se film søndagaften klokken 21, ved du allerede, at det kommer til at gå galt. Det er jo egentlig ret deprimerende at misse alle de fede detaljer i filmen, mens du savner på sofapuderne. 

3. Hvis du forsøger at sove længe om lørdagen, står du op max klokken otte. Og alligevel føler du, at det meste af din dag er gået til spilde.

4. Der er aldrig nogen, som kommer til at hive dig med til en aftentræning. Nej, du kan ikke træne klokken 20.00, for der har du allerede børstet tænder og tændt for fjerneren!

5. Du er nødt til at overveje, hvornår du udfører huslige (og larmende) pligter. Du har erfaret, at Hanne fra 1. th. ikke er helt så begejstret for at blive vækket af din opvaskemaskine og støvsugning klokken syv om morgenen.

6. Når du entusiastisk spørger, om dine kolleger så den smukke solopgang i morges, svarer de som regel nej. Nå... Lige meget så. 

7. Hvis din veninde inviterer til aftensmad klokken 20, er du nødt til at spise ekstra aftensmad inden. Du plejer jo at ligge i din seng på det tidspunkt, og der kan det da godt være, at du snacker lidt chips, men det er i hvert fald ikke spaghetti carbonara!

8. Når naboen holder fest til klokken to om natten, får du kun fire timers søvn. Tilfældigvis er det lige dagen efter festen, at du altså er nødt til at støvsuge hele hytten og skråle højt med på dine favorit 90'er hits, når naboen kommer hjem fra byen klokken seks. Sorry not sorry! 

9. Generelt er aftaler efter klokken 19 kun noget, du laver, hvis du virkelig gerne vil. Så til alle jer veninder, som vi A-mennesker ser en helt almindelig hverdagsaften – det er virkelig en kærlighedserklæring til jer!

10. Du er mindst produktiv om eftermiddagen. Så mens dine studiekammerater er lykkelige for undervisningen fra 15-18, jubler du, når I skal møde klokken otte fem dage i træk.

11. Du har altid undret dig over, hvorfor butikker åbner så sent. Du har jo to timers fritid, inden du skal møde på arbejde eller studie klokken otte, så her ville det jo være perfekt, hvis du kunne få købt gaven til Onkel Jørgens 40 års og hente din recept på apoteket.

12. Du er altid den første på job, og det kan være ret problematisk, når dine kolleger først møder flere timer efter dig. Til gengæld er der ikke kø ved kaffemaskinen!