Monica fra Friends
Monica fra Venner er et af vores favorit A-mennesker. © Warner Bros. Television, Bright/Kauffman/Crane Productions

12 irriterende problemer, kun A-mennesker forstår

Du er nødt til at overveje, hvornår du udfører huslige (og larmende) pligter

5. oktober 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Du er klar til at spise frokost klokken 11 – sharp! Det er jo fem timer siden, du sidst har fået noget i skrutten.

2. Søndagsfilmen klokken 21 er helt umulig at holde sig vågen til. Derfor har du droppet den helt. Det er jo så deprimerende at misse Hr. Gosling smide trøjen i Crazy, Stupid, Love IGEN-IGEN…

3. Hvis du forsøger at sove længe om lørdagen, står du op max klokken otte. Og alligevel føler du, at det meste af din dag er gået til spilde.

4. Der er aldrig nogen, som kommer til at hive dig med til en aftentræning. Nej, du kan ikke træne klokken 19.30, for der har du allerede børstet tænder og tændt for fjerneren!

5. Du er nødt til at overveje, hvornår du udfører huslige (og larmende) pligter. Du har erfaret, at Hanne fra 1. th. ikke er helt så begejstret for at blive vækket af din opvaskemaskine og støvsugning klokken syv om morgenen.

6. Når du entusiastisk spørger, om dine kolleger så den smukke solopgang i morges, svarer de: “Er det begyndt at være mørkt om morgenen igen?” Nå…

7. Hvis din veninde inviterer til aftensmad klokken 20, er du nødt til at spise ekstra aftensmad inden. Du plejer jo at ligge i din seng på det tidspunkt, og der kan det da godt være, at du snacker lidt chips, men det er i hvert fald ikke spaghetti carbonara!

8. Når naboen holder fest til klokken to om natten, får du kun fire timers søvn. Tilfældigvis er det lige dagen efter festen, at du altså er nødt til at støvsuge hele hytten og skråle højt med på dine favorit 90'er hits, når naboen kommer hjem fra byen klokken seks.

9. Generelt er aftaler efter klokken 19 kun noget, du laver, hvis du virkelig gerne vil. Så til alle jer veninder, som vi A-mennesker ser en helt almindelig hverdagsaften – det er virkelig en kærlighedserklæring til jer!

10. Du er mindst produktiv om eftermiddagen. Så mens dine studiekammerater er lykkelige for undervisningen fra 15-18, jubler du, når I skal møde klokken otte fem dage i træk.

11. Du har altid undret dig over, hvorfor butikker åbner så sent. Du har jo to timers fritid, inden du skal møde på arbejde eller studie klokken otte, så her ville det jo være perfekt, hvis du kunne få købt gaven til Onkel Jørgens 40 års og hente dine p-piller på apoteket.

12. Du er altid den første på job, og det er ret problematisk, når dine kolleger først møder flere timer efter dig. Til gengæld er der ikke kø ved kaffemaskinen!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori