Stewardesse i et fly
© iStock

12 irriterende ting, som du kender alt for godt, hvis du arbejder som stewardesse

Du ender altid op med den ene passager, som NÆGTER at snakke engelsk

31. maj 2018 af Simone Overgaard Aaberg

1. Håret skal gerne sidde snore lige. Hvis det er i en hestehale, så helst SÅ stramt, at samtlige hjerneceller må kæmpe for deres liv.

2. Og der skal gerne være en hel dåse hårlak i. Det er jo vigtigt at manken stadig sidder, selvom der skulle komme lidt turmult.

3. Når du så skal vise, hvordan redningsvesten skal sidde, ryger den perfekte frisure. Pisseirriterende at have brugt en time på spildt arbejde!

4. Der er altid den ene passager, som bare NÆGTER at snakke engelsk. Klart, det skal de da ikke tænke på, for du er jo heldigvis flydende i alle sprog. Uden undtagelse. 

5. Og så er der dem, som rigtig gerne vil købe noget fra servicevognen, men ikke har sin pung på sig. “Jooo da, jeg vil vildt gerne hjælpe dig med at finde den i den propfyldte overhead bin!”

6. Når passageren STADIG ikke har pakket computeren væk, til trods for at du har bedt ham om det tre gange. Hvad er det, der er så vigtigt, at det ikke kan vente, til vi er lettet!?

7. Du har flere gange oplevet, at der bliver stillet en krabat af en trolley MIDT i gangen. Og så står den jo ligesom bare der, indtil du tager dig af den.

8. Smilet skal altid være helt i top. Også selvom du lige er blevet kørt over af en flere kilo tung vogn og dårligt kan mærke din tå.    

9. Det kan være pænt trættende at sige (og gøre) de samme ting om og om igen. Værst er det på de dage med korte ture. “Vi byder dig velkommen om bord her på..”. igen. Og igen. Og igen. 

10. Når du efter landing skal gå den obligatoriske runde og fjerne alt det skrald, som folk ikke kunne finde ud af at putte i skraldevognen. Ville de måske smide sådan med ting i deres eget hjem? Du tvivler! 

11. Folk snerrer og bliver sur på DIG, hvis flyet er forsinket. Som om du kan gøre for, at der en orkan, 20 meter sne og et hjul der ikke virker.

12. Alle de ting, du hader ved at være stewardesse, opvejes heldigvis af alt det positive, der gør, at du elsker dit job. Og så har det gjort, at du selv tænker ekstra meget over at være en god passager, når du flyver i din fritid. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.