Gif kvinde ryster på hovedet
© Giphy.com

12 tanker, du har dagen derpå, når du har været spritstiv med kollegerne

Jeg. Vil. ALDRIG. På. Arbejde. Igen.

18. marts 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

1. “Oh shit, var jeg en tur i kopirummet i går og tage billeder af min bare røv?” Formentlig, så tjek lige printeren for bagdele og bryster som det første, når du møder ind på mandag. 

2. “Hvorfor skulle jeg absolut erklære min kærlighed til ham den lækre fra salgsafdelingen?” Altså han er da meget sød, når I tilfældigt mødes ved kaffemaskinen, men du kender ham jo faktisk ikke. 

3. “Og fem minutter senere snave med studentermedhjælperen midt i lokalet?” Classy. 

4. “Ja, det var en pissedårlig idé at brokke mig (højlydt) over min chef til en kollega.” Især fordi hun stod lige bag ved jer, og du abolut IKKE var diskret.

5. “Well, den der lønforhandling over en stribe Små Sure – gælder den stadig i dag?” Det kunne seriøst være sweet, for du var bestemt ikke bange for at smide de helt store tal på bordet.

6. Jeg. Vil. ALDRIG. På. Arbejde. Igen. Meeeeen, det skal du, så spis en tudekiks, og kom over dig selv.

7. “Okay, jeg går bare på Jobindex med det samme...” Tjah, det er selvfølgelig en meget god idé at holde dine muligheder åbne (apropos punkt nummer 4).

8. “Jeg skal lære at skrue ned.” Din fede idé med at opfordre til strippoker til hver eneste fest? Det skal stoppe. Nu.

9. “Hvad er det på min t-shirt? Er det bræk?” Forhåbentlig var du smuttet fra fredagsbaren, inden kantinens frokost kom til syne igen...

10. “Hey, Hanne fra receptionen var stensikkert mere pinlig end mig!” Godt du, bare styrk din selvtillid på andres bekostning.

11. “Jeg skal ringe til min workwife ASAP!” Gudskelov for din gode veninde på jobbet – forhåbentlig kan hun udfylde de blanke huller, der er i din hukommelse fra gårsdagens brandert.

12. “Skal jeg sige undskyld, eller skal jeg bare lade den glide?” Det er det evige dilemma – men hvis du virkelig har fucket up, er det nok en meget god idé at tage en kvaje-kage med på mandag (så du ikke behøver at lave en punkt nummer 7).

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere sjove artikler, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.