Hunde, der fryser
© iStock

12 ting, der kun giver mening for os, der ALTID fryser

Om vi skal åbne et vindue? Er du ude på at slå os ihjel?

15. november 2022 af Sara Møller Christensen

1. Lag-på-lag er ikke en smart modetendens for os – det er en livsnødvendighed! Uanset hvor skinny vores jeans er, kan vi altid klemme et par uldne tights ind under dem.

2. Hvis noget fås i en termoudgave, kan du være sikker på, at det er den udgave, vi ejer. Det inkluderer selvfølgelig en sovepose, der kan klare 30 graders frost (selvom vi primært har brugt den på Roskilde Festival, men er du klar over, hvor koldt der er derude om natten?)

3. Når nogen spørger, om I ikke lige skal åbne et vindue og få lidt frisk luft ind, er du lige så chokeret, som da Mr. Big ikke dukkede op til brylluppet i Sex and the City. Er de da blevet fuldkommen sindssyge?

4. Generelt har du ualmindeligt svært ved at koncentrere dig, når du sidder et sted, der er koldt. Sådan et koldt møde- eller klasselokale, og du kan lige så godt droppe at følge med den dag. Al din energi bruges jo på at prøve at få lidt varme i dine stakkels fødder.

5. Du har et helt særligt forhold til din dyne. Og dit nattøj. Og dine natsokker. Og alt det andet, der holder dig varm, mens du ligger i din elskede seng.

6. Du har aldrig rigtigt forstået den der med, at man sover bedst i et koldt lokale. Du kan lige gå med til at skrue radiatoren ned på tre i soveværelset (alle andre steder står den på fem), men så stopper festen også!

7. Du haaader at besøge folk, der er nærige med varmen. Ville de dø af at skrue lidt op? For du risikerer rent faktisk at dø af kulde, hvis de lader være! 

8. Af samme grund har du altid dine egne uldsokker med, når du skal på besøg hos andre. Det er direkte umuligt at hyggesludre med veninderne uden!

9. Du har tit følt, at du er født det falske sted. Dit indre termometer er tydeligvis indstillet efter Brasilien, Australien eller et andet varmt land.

10. Derfor kommer du heller aldrig til at forstå, at folk bruger deres ferier på at rejse et sted hen, hvor der er koldere. Om jeg vil med på skiferie, spørger du? Foregår den på en eller high-tech indendørs skibakke i Dubai? Så nej tak.

11. En lille, fiks clutch er ikke en mulighed for dig som taske. Hvor skal du så have din ekstra cardigan? Og dit tørklæde? Og dine luffer?

12. Når folk omkring dig er helt opkogte og spørger, om der ikke er varmt herinde, tænker du altid: ‘Hvad snakker de om?’ Det er jo først nu, her er til at holde ud at være.