Sjov motionskvinde
© iStock

12 virkelig ufede ting, alle os, der lige er begyndt at løbe, forstår

Nej, jeg er ikke solskoldet, jeg har bare været ude og løbe, okay?!

4. januar 2020 af Maria Greve

1. 'Wooow, hvor har jeg løbet længe nu, jeg er helt smadret'. *Kigger på uret og ser, der er gået 4 minutter. Maks.

2. Alle er hurtigere end dig. Tre-årige på løbehjul, ægtepar på slentretur, aldersdomshjem på rollator-tur. ham manden, der ligger med kramper i benene. Alle.

3. HVOR ER TOILETTET? OG HVORFOR FANDEN HAR INGEN FORTALT, AT LØB ER MERE EFFEKTIVT END AFFØRINGSMIDDEL?! Nå, men det er også meget back to nature at skide i en vejkant.

4. ‘Åh fuck, der er min veninde. Hun vinker. Jeg kan ikke vinke. Nu ser hun sur ud. Forstår hun ikke, at jeg har virkelig travlt med ikke at falde død om?!’

5. Folk spørger dig, om du har ligget og stegt lidt for længe i solen. Og hver gang må du svare, at du var ude og løbe for fem timer siden, men stadig ligner en krabbe i fjæset. Måske rødt ansigt bliver det nye countouring? Nej?

6. Du kan bedre lide alt det rundt om løbet end selve løbeturen. Spise masser kulhydrater, tage behagelige sko på, føle dig som en vinder bagefter – alt sammen lækkert. Løb – not so much.

7. Du googler 'død af smerter efter løbetur'. Og selvfølgelig kan din gode ven Netdoktor bekræfte dig i, at det er tid til at ringe til bedemanden.

8. Trusserne kryber altid op mellem dine baller, når du løber. Og selv om du prøver at få dem ud (mens du løber foran en hel gruppe gående, selvfølgelig), kan det ikke lade sig gøre på en elegant måde. Men en olfert er da også meget rart (sagde ingen nogensinde).

9. Det er altid dårligt løbevejr. Enten er det AAALT for varmt, eller også er det så koldt, at dine tænder nærmest klaprer sig i stykker. Der er ingen middelvej. INGEN!

10. Din roomie tror, du har en fuldstændig ustyrlig svedproduktion, når du kommer hjem fra løbeturen. I virkeligheden er du bare virkelig dårlig til at løbe og drikke vand samtidig. Virkelig dårlig.

11. Sætningen 'jeg er våd' får en helt ny betydning. For nu er du pludselig våd i knæhaserne, på overlæben og under babserne efter en løbetur. Det er da også sexet-ish.

12. Du finder ud af, at du nemt skvatter i sved. Og det sker selvfølgelig, når du kommer hjem fra løbeturen og møder den søde fyr fra 1. sal ude i opgangen og liiige skal vise, at du kan tage to trin ad gangen. Med ansigtet først.

Vil du læse flere spændende artikler om kærlighed og parforhold, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.