Kim Kardashian fra programmet Keeping Up With the Kardashians
Kim Kardashian har garanteret også nogle af de her irriterende problemer.© Bunim-Murray Productions, Ryan Seacrest Productions

12 problemer, kun kvinder med en stor numse forstår

Du kan ikke lyve – du elsker din store numse, men det er ikke altid lige let

23. juni 2015 af Marianne Fischer

1. Det kan godt ske, at du aldrig har brugt en hammer, men du har i hvert fald flashet røvsprække lige så ofte som en håndværker. Du har dog aldrig fået nogen klager.

2. Sir Mix A Lot vil altid have en særlig plads i dit hjerte. Han har i sandhed haft din ryg.

3. Du er dømt til at bære kjoler, der er kortere bag til (muligvis den eneste ting der endnu ikke har været moderne!). Af samme grund skal slæbet på din bryllupskjole være mindst tre meter langt.

4. Du skylder manden, der opfandt bæltet, dit liv. Du finder aldrig et par jeans, der kan rumme både dine ben, hofter OG numse.

5. ’Jeg klemmer mig lige ind,’ ...siger du aldrig nogensinde. Du vil hellere tisse i din Cola end mase dig ud mellem biografrækkerne under en film. Det kan godt ske, du kommer sikkert forbi, men din røv blokerer stadig for lærredet.

6. Folk forventer, du gemmer på de vildeste dancemoves med din numse. Hvis du kunne twerke som Beyoncé, så havde du nok ikke holdt det for dig selv. 

7. Dine venner har i flere år forsøgt at bruge din numse til at stille drinks på. Du tager bare hævn, når de bliver gravide (den leg bliver du aldrig for gammel til).

8. Du må samle dit eget bikinisæt. Din over-og underdel bliver aldrig enige om størrelsen.

9. Du vinker farvel til undertøj. Havde du ikke taget et par trusser på i morges? Nå jo, der var de. Dine trusser forsvinder som dug for solen, når dine baller tager over – og hvornår gør de ikke det?

10. ’Bare sæt dig, vi kan sagtens sidde her begge to,’ er en sætning du aldrig hører. Hvis du var dem, gad du heller ikke dele sæde med dig.

11. Hvis nogle skulle være i tvivl om dit store (bag)trin, kan de bare tjekke din Facebook-væg. Her har dine tyve tætteste veninder nemlig dagligt delt artikler om, hvor trendy det er at have en stor numse. 

12. Inden du fik en smartphone, ringede din numse op til flere forskellige mennesker, når den lå i din baglomme. Men efter en undskyldning og forklaring fra din side, var det de fremmede mænd i den anden ende, der blev ved med at ringe til dig.  

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.