13 tegn på, at du og din veninde er Rachel og Monica

Hvis nogen skal have lov at date din bror, skal det være hende!

14. september 2015 af Sara Møller Christensen

1. En af jer er ‘moren’, som holder styr på aftaler og den slags. I ved begge, hvem af jer det er – og at det ikke kan være anderledes.


2. I er blevet voksne sammen. Det kan godt være, I flyttede væk fra mors trygge arme, men så havde I hinanden.


3. I hader at have hemmeligheder eller lyve over for hinanden. Det føles bare forkert – ligesom da Monica ikke måtte fortælle Rachel, at hun datede Chandler.


4. Hvis den ene af jer gør noget åndssvagt, gør den anden, hvad hun kan for at bakke op. Hvis din veninde har brug for, du sidder i en brudekjole og drikker øl, så er det det, du gør!

5. I låner hinandens tøj. At den ene af jer så er lidt bedre til at aflevere det tilbage, er en anden sag.


6. I kan skændes helt sindssygt. Men I ved begge, at I altid bliver gode venner igen – om det så kræver, at en tredje veninde leger fredsmægler.


7. I er de perfekte wingwomen for hinanden. 
Også hvis det i en periode kræver, at en af jer (formentlig ‘moren’) skal træffe alle den andens dating-beslutninger.


8. I kan til hver en tid lægge et dansegulv ned med jeres sweet moves. Cause your body's too bodylicious!


10. Hvis nogen skal have lov at date din bror, skal det være hende! Og selv hvis de slår op, vil du ikke vælge side, for hun er også din familie.


11. I vil gøre ting for hinanden, som ingen andre vil. Om I så må tage voldelige metoder i brug... TAG. SÅ. DE. ØJENDRÅBER!


12. I har boet sammen – eller kommer til det. 
Hvis det ikke er sket endnu, så sker det nok den dag, en af jer går fra kæresten, for så er der kun én person, I har lyst til at crashe hos.


13. I kan opføre jer så barnligt over for hinanden, at man skulle tro, I var søstre. Men hey, det er I på en måde også. Du elsker hende i hvert fald som én!