Gammel dame
En perfekt fredag aften er ens betydning med strik og Vild med Dans!© Getty Images

13 tegn på, du er en gammel dame fanget i en ung kvindes krop

Du hader larm. Når der bliver spillet højt musik, bliver du meget irriteret og forvirret

16. april 2015 af Marianne Fischer

1. Du kan ikke rigtigt se det fede i ny teknologi. Du er glad for din stationære computer (den er desuden også for tung at flytte), og hvis bare din telefon kan ringe og spille Snake, er du mere end tilfreds.

2. Du ender altid med at have de underligste samtaler, fordi du ikke forstår slang. Og hvad er der lige med de der Citybois? Hvorfor snakker de ikke dansk?

3. Du forstår dig ikke på casual dating. Hvis I går i seng sammen, er I kærester. Ja, sådan må det være. 

4. Du forstår ikke ungdommen. Du ryster på hovedet, når unge mennesker snakker højlydt i bussen eller er åbenlyst fulde (du er godt nok selv gået ind på baren, men alligevel). ‘Hvad sker der med unge mennesker i dag?’

5. Du elsker fredag aften. Så længe du kan tilbringe den på sofaen med dit tæppe og strikketøj, klager du ikke.

6. Du elsker de gamle danske hits. Hver gang du tænder radioen, bliver du overrasket over, hvor meget god musik de spiller på P4!

7. Du mindes de gode, gamle dage, hvor Facebook og Instagram ikke fandtes. Nej, Myspace og MSN, du - det var gode sider!

8. Du holder igen. Du synes, du har drukket rigeligt, hvis du har fået et glas vin til din aftensmad og et glas mere, når du ser film.

9. Du lever i fortiden. Når du ser Fint skal det være på TV2 Charlie, kan du komme helt op i det røde felt.

10. Du aner ikke, hvad dine veninder ser i Channing Tatum og Ryan Gosling (okay, vær nu helt ærlig; ved du overhovedet, hvem de er?). Sean Connery derimod – han er en pæn mand!

11. Du dropper koffein. Selv en halv kop kaffe om morgenen betyder, at du ikke kan sove om natten, så du overvejer at skifte fra kaffe til te.

12. Du hader larm. Når der bliver spillet højt musik, bliver du meget irriteret og forvirret.

13. Du har en del skavanker efterhånden, men det er ikke noget, du behøver gå til lægen med. Du ved, det er naturligt at blive ældre.

Læs også: 12 ting, din mor har lært dig, som er helt forkerte.