Fugledame fra Alene Hjemme
© pixabay

13 ting, du kun forstår, hvis du er skrækslagen for fugle

Rådhuspladsen er din største frygt...

10. april 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Rådhuspladsen er din største frygt. Det er som at gå gennem det vildeste minefelt af klamme duer. 

2. Fugle er vildere stalkere end den der person, der altid blev ved med at prikke til dig på Facebook. Med en hals der kan dreje flere omgange rundt, plus øjne, der sidder på hver side af hovedet, har de seriøst altid et øje på dig... Du undslipper aldrig! 

3. På en løbetur har du ALTID fugle-radaren slået til. Hvilket faktisk er en større motivation for at løbe pissestærkt end din kalorietællende Endomondo-app. 

4. På en cykeltur mister du ikke kun fokus på vejen, når der går en tilttrækkende person forbi. Nej, det går HELT galt, hvis der er en due på vejen, der bare ikke gider flytte sig – selvom du ihærdigt ringer på ringeklokken og sparker med benene! Nå, men så fik du da også lige lavet et trafikprop på cykelstien midt i myldretiden (igen).

5. Du synes, at fugle-folk, der render rundt i en skov med kikkerter, er helt og aldeles skøre. Jægerne derimod – dem forstår du meget bedre!

6. “Hvorfor er du bange for fugle? Tænk på, hvor stor du er i forhold til dem – det er jo fuglene, som er bange for dig,” er en kommentar, du ofte får. Og det er lige så irriterende som at blive spurgt om, hvornår I skal have børn, hvis I har været sammen længe.

7. Dine veninder er efterhånden vant til, at du tager du (lidt for) hårdt fast i deres arm, når der er optræk til en fuglekonfrontation . Seriøst, fugle er jo det mest utilregnelige dyr, og du ved ALDRIG, hvornår de kan finde på at angribe. Ja, du mener angribe!

8. Du kan slet ikke forstå, at folk elsker at vågne op til fuglesang om morgenen. Du vågner nærmere op til et skrækkeligt mareridt og gør dig mentalt klar til, at dommedag er LIGE derude – på den anden side af dit vindue. 

9. Du synes, at Stuart Little er en hardcore gyser. Seriøst, scenen hvor den onde kæmpe-ørn jager Stuart er jo mere uhyggelig end Psycho og Excorcisten tilsammen

10. Det samme gælder fugledamen fra Alene Hjemme. Argh! 

11. Bare det, at du SER et barn nær en fugleflok, gør, at du stivner af frygt. Du VED, hvad der kommer til at ske nu. Gør klar til skræmte-fugle-flyver-vildfarent-i-alle-retninger-om-cirka-ét-minut-position!

12. Du vil ALTID foretrække pool frem for strand. Strand = måger = NEJ TAK.

13. Zoologisk Have kan være lidt af en udfordring. Hvorfor kan det ikke være zebraerne, der går frit rundt blandt gæsterne, i stedet for påfuglene…?