© iStock

14 spørgsmål, du ikke tør stille mænd

Vi har gjort det for dig. Se, hvordan tre mænd svarer, her

16. oktober 2015 af Sara Møller Christensen

1. "Hvorfor skal han altid have ros for at have udført et arbejde?"
Margrethe, 31 år 

Kenneth: “For så bliver vi helt stolte og kan godt tage en ekstra tur med støvsugeren.”

Kim: “Ellers gider vi jo ikke gøre det igen. Hun skal lige sige: ‘Ej, det er flot, skat’, selv om jeg godt ved, at det overhovedet ikke er flot.”

Jannick: “Jeg tror mere på noget for noget. Hvis hun gør rent, så laver jeg lækker mad til hende eller omvendt.”

 

2. "Kan han stadig tænde på mig, hvis han har set mig være på toilettet?"
Sofie, 24 år

Kim: “Hvis vi er kærester, er det okay, men vi behøver jo ikke gøre det foran hinanden.”

Kenneth: “Du må gerne tisse, mens jeg er i bad. Alt andet gider jeg ikke være en del af!”

Jannick: “Hvis jeg lige har mødt dig, og du sætter dig på kummen og lukker ud fra toeren, mens jeg børster tænder, er det et turn-off!”

3. "Passer det, at han kan leve med min muffintop?"
Kathrine, 30 år

Jannick: “Selvfølgelig. Du behøver ikke være en åleslank model.”

Kim: “Mange kvinder burde droppe den skide badevægt og se sig selv i spejlet i stedet. Er du tilfreds, er det super. Er du ikke tilfreds, så gør noget ved det. Det er ikke fedt, når en kvinde synes, hun er for tynd eller for tyk.”

4. "Hvordan spørger jeg, hvad han føler for mig?"
Jannie, 26 år

Kenneth: “Hvis du har følelser for en mand, så fortæl ham det. Bare lad være med at forlange, at du skal have en dato for brylluppet her og nu. Vi får stress, når kvinder melder ud, at de har en deadline for, hvornår de vil giftes og have børn.”

Kim: “Du kan læse meget i hans kropssprog. Ligger hans hånd på dit lår? Sidder han i den anden ende af sofaen? Sender han søde sms’er? Hvis du ikke kan læse ham på den måde, så spørg: ‘Kan du lide mig eller ej?’. Jeg er en stor tilhænger af at sige tingene, som de er, for så risikerer du ikke at spilde et halvt år på en ligegyldig flirt.”

5. "Mister han interessen for mig, hvis vi dyrker sex første aften?"
Bettina, 27 år

Kim: “Det er fint, og jeg vil gerne gøre det igen, men jeg har det, som om jeg allerede har vundet.”

Jannick: “Jeg kan godt gå i seng med en kvinde første aften og stadig bevare flirten og romancen mellem os. Men i nogle tilfælde, hvor du lukker op for godteposen på første date, mister jeg interessen.”

Kenneth: “Al overraskelsen ryger. Jeg vil gerne igennem det spil, hvor man først krammer, så kysser og lægger flere og flere lag på, indtil vi til sidst dyrker sex.”

6. "Ville han fortælle det, hvis han havde været utro?"
Siw, 28 år

Jannick: “Jeg har ikke prøvet at være utro, men jeg tror, jeg ville sige det. Hvis jeg allerede nu har lyst til at være sammen med andre, og min kæreste derhjemme bare er tryghed, så fungerer det ikke. Det vil jeg hellere være ærlig omkring, så både hun og jeg kan komme videre med vores liv.”

Kenneth: “På et tidspunkt råflirtede jeg med en anden kvinde gennem en længere periode, og det endte med, jeg gik fra min kæreste, inden jeg var hende fysisk utro. Det var slemt nok for mig, at jeg var hende mentalt utro. For bare det, at jeg havde lyst til at være sammen med en anden kvinde, var tegn på, at der var noget galt i forholdet.”

Kim: “Jeg kunne godt se mig selv komme til at kysse med en pivfræk kvinde, uden der var noget galt derhjemme. Skete det derimod ugen efter igen, ville jeg begynde at tænke over det.”

Læs også: Mænd afslører: "Derfor var jeg utro"

7. "Skal jeg være jaloux på det sexliv, han havde med eks’en, selv om han ikke har følelser for hende mere?"
Hanne, 29 år

Jannick: “Jeg kan da ikke se mig fri for en gang imellem at tænke tilbage på en eks og tænke: ‘Hold kæft, hvor var det frækt!’. Men det er ikke noget, du skal bekymre dig om. Vi har alle en fortid, og den skal vi bare lade ligge.”

Kim: “Det vigtigste, du som kvinde kan gøre, er at snakke åbent om sex, så vi begge ved, hvad den anden kan lide. Så behøver du ikke være jaloux på eks’en, for så ved du, at du giver os det, vi vil have – du har jo selv spurgt.”

8. "Kan han leve uden blowjob, eller er det bare noget han siger?"
Tina, 26 år

Kenneth: “Det er bare noget, vi siger. Det er et problem, hvis en kvinde er bange for området generelt og også siger: ‘Nej, du skal ikke derned!’, hvis jeg prøver at give hende oralsex.”

Jannick: “Jeg har været i et forhold, hvor min kæreste nægtede at give blowjob. Det var ikke det, der fik os til at slå op, men jeg savnede det.”

Kim: “Jeg ville ikke kunne være i et forhold uden oralsex. Det er fint nok, hun ikke har lyst til, man kommer i munden på hende, men blowjob er for vigtige til at undvære.”


9. "Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan lide at give blowjob?"
Maja, 24 år

Kim: “Så må du finde ud af med din partner, hvad det er, du ikke kan lide, og forsøge at løse det. Måske har du haft en dårlig oplevelse, og det skal du bare være ærlig omkring. Er det, fordi den lugter, kan du gøre det i badet. Kan du ikke lide at have den i munden, kan du starte med at kysse den og slikke på den samtidig med, du bruger hånden.”

10. "Kan vi kysse efter et blowjob?"
Lina, 28 år

Jannick: “Ja. Uanset om du har givet mig et blowjob, eller jeg har slikket dig.”

Kim: “Jeg var sammen med en kvinde, der sagde, at hvis jeg kom i hendes mund, ville hun også snave med det i munden. Det gjorde altså, at jeg ikke kom i munden på hende.”

Læs her, hvordan andre mænd har det med at kysse efter et blowjob

11. "Er det rigtigt, han kan lide at få en finger op bagi under sex"
Michelle, 27 år

Jannick: “Personligt, nej. Mellemkødet er fint nok for mig, men at nulre ringmusklen, nej, og at stikke en finger op, slet ikke!”

Kenneth: “Jeg har prøvet det én gang under et blowjob, og det var ikke noget, der tændte mig.”

Kim: “Jeg er rimelig selvsikker i min seksualitet, men når fingeren nærmer sig det område, tænker jeg: ‘Det holder ikke’. Jeg vil ikke være typen, der afviser det og synes, at sex bare skal være missionær, så en dag prøver jeg det sikkert.”

12. "Hvor ofte skal vi dyrke sex i et forhold?"
Ida-Marie, 25 år

Kenneth: “Så ofte som muligt. Ofte går forhold i stykker, fordi man ikke har tid til det nærvær.”

Kim: “Ja, mindst én gang om ugen og gerne to, men hvis det er hver dag, bliver det også kedeligt. Især hvis man kun dyrker missionæren.”

13. "Hvad betyder det for ham, hvor mange jeg har været sammen med?"
Dorthe, 31 år

Kenneth: “Jeg synes, det er fedt, at du har været sammen med så mange, at du ved, hvad du kan lide. Samtidig gør det ikke noget, hvis du ikke har været sammen med særligt mange. Det vigtigste er, at du er åben og ikke bange for at prøve noget nyt.”

Jannick: “Om du har været sammen med fem eller 50, rager mig en skid. Det er kun et problem for mig, hvis jeg kender for mange af de mænd, du har været sammen med.”

Kim: “Hvis du i begyndelsen af vores forhold fortalte mig, du havde været sammen med 50 mænd, ville jeg nok være bekymret for, at jeg bare var nummer 51, og at vores forhold kun ville vare et par måneder. Men havde vi været kærester i et stykke tid, ville jeg sagtens kunne leve med, at det var din fortid. Jeg har jo også en.”

14. "Har alle mænd målt deres pikke?"
Trine, 24 år

Jannick: “Det tror jeg.”

Kenneth: “Bare lige for at have styr på det.”

Kim: “Fra man er 15 til 20 år, er det bare noget, vi gør. Senere gør vi det kun, hvis vi læser noget om gennemsnittet. Så skal man lige tjekke.”

Jannick: “Det er faktisk længe siden, jeg har målt min. Tror da, jeg skal hjem og gøre det nu.”

 

Bragt første gang i Woman nr. 167.