Tarteletter
Hvis resten af verden vidste, hvor godt de smagte, ville de være ligeså begejstrede, som vi er, når der er tarteletter i kantinen!
Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.
Sådan opdaterer du din browserHvis resten af verden vidste, hvor godt de smagte, ville de være ligeså begejstrede, som vi er, når der er tarteletter i kantinen!
Tro det eller lad være, men den lyserøde guf, som er er et absolut must på din gammeldaws isvaffel, er en dansk opfindelse. Aldrig har vi været stoltere!
Galleriet fortsætter efter annoncen
Vi kan ikke tage æren for kartofler, men vi føler dog, vi lidt har eneret på at servere dem kogte. De skal bare lige have en gang smør eller sovs – så kører det.
Som om pølser ikke var mistænkelige nok i forvejen, har vi danskere valgt at give dem et skud rød frugtfarve (eller hvad det nu er, der giver dem farven). Hvilken genistreg!
Galleriet fortsætter efter annoncen
Italien har pizza, USA har burgeren, Japan har sushi, og vi har stegt flæsk med persillesovs. At det ikke er blevet ligeså udbredt som de andre nationalretter, er os en gåde!
Vi sværger, at den smager som en drøm, når først den bliver camoufleret med sennep og rødbeder!
Galleriet fortsætter efter annoncen
Vi ved faktisk ikke rigtigt, hvordan man laver det (det var altid vores far, der gjorde det, eftersom det var den eneste ret, han kunne), men vi har saftsuseme spist meget af det som børn!
Vi har kun latter til overs for det, andre lande kalder groft brød. Ingen over, ingen ved siden af – rugbrødet, mine damer og herrer!
Galleriet fortsætter efter annoncen
Vi kan godt lide svenskernes köttbullar (hvorfor vi spiser cirka 75, hver gang vi er i IKEA), men der er nu intet, der slår mors frikadeller. Og ja, det skal være lige præcis ens egen mors udgave!
Det er nok det mest alsidige måltid i verden. Det kan spises som både morgenmad, snack, aftensmad og dessert – eller alle fire, hvis det er sommer.
Galleriet fortsætter efter annoncen
Hemmeligheden bag de "åbne sandwich", som de kaldes ude i verden er, at de skal indeholde så lidt brød og så meget pålæg som muligt.
Hmm, hvad skal vi dog finde på at putte oven på vores syrnede mælkeprodukt om morgenen? Vi ved det! Hvad med en gang knust rugbrød med sukker i? Genialt!
Galleriet fortsætter efter annoncen
Alle, der har tilbragt mere end 10 minutter ude i den store vide verden, ved, at ingen kan lave (eller spise) slik som os danskere. Vi vil gå så langt som at kalde vores længsel efter saltlakrids for abstinenser.
Hvis du troede, ketchup var uundværlig i køleskabet, er det, fordi du aldrig har smagt remoulade. Det kan jo seriøst spises til alt!
Galleriet fortsætter efter annoncen
Når vi går rundt herhjemme til hverdag, sætter vi slet ikke stor nok pris på det lille mirakel, der er leverpostej. Men send os på en uges charter, og vi er klar til at kysse pakken, når vi kommer hjem. Åh, hvor har vi dog savnet dig, lille skat!
Vil du have gode råd til dating og parforhold, inspiration til hvad du skal se på Netflix og ikke mindst tage sjove quizzer? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev!