15 ting, du forstår, hvis du også stadig eeeelsker Jensens Bøfhus

#1: Du har en særlig Jensens-ven, som er den eneste anden, der vil forstå denne artikel

20. oktober 2016 af Sara Møller Christensen

1. Du har en særlig Jensens-ven, som er den, du altid kan lokke med. For det er ikke en restaurant, du kan foreslå til enhver aftale – det er simpelthen ikke alle, der forstår magien. 

2. Du tænker altid på forhånd, at det er et ret billigt alternativ til andre spisesteder. Tilbudsbøffen koster jo en slik. At du så køber 13 andre ting og ender med at komme af med en kvart månedsløn, er lidt selvforskyldt.

3. Du har én sauce, der er din favorit. Og KUN én!

4. Når du prøver at lave saucen derhjemme, bliver det bare ikke det samme. Heller ikke selvom du køber Jensens udgave.

5. Egentlig skal du aldrig have forret, men en lille snackkurv kan man da altid klemme ned. Det er jo som bland selv-slik, bare med friterede ting.

6. Du har faktisk heller ikke tænkt, du skal have dessert, men det er jo umuligt at modstå, når der ligger billeder af desserten under din tallerken. Snedige sataner... Du gruer for den dag, hvor alle andre restauranter indser, at dette er tricket til at sælge uanede mængder dessert.

7. Når det går rigtigt vildt for sig, skal du have ta'-selv softice. Du er på forhånd overbevist om, at du kan spise mindst fire skåle. I virkeligheden kan du spise en halv (men så er der også en halv liter sauce på).

8. Der er noget trygt over tjenernes uniformer. Du får næsten lyst til at putte dig ind til dem, som var det din mors forklæde. Det gør du selvfølgelig ikke (så tit).

9. Mens du efterhånden er blevet træt af salatbarer alle andre steder, er du stadig oppe at køre over den fra Jensens. Der er jo favoritdressing, people!

10. Samme salatbar er grunden til, at du synes, at din Jensens-menu er okay sund. At resten af den består af friturestegte godbidder og softice, er ikke så vigtigt.

11. Der er mange ting, du elsker ved Jensens, men en af de allerbedste er all you can eat sauce og kartofler. Det giver bare en indre ro at vide, at du kan få flere, når tallerknen er tømt.

12. Maden skylles selvfølgelig ned med en kande sodavand. Der er nu noget særligt over følelsen af at hælde mere læskende cola i glasset fra en kande i stedet for en flaske.

13. Det er altid lidt spændende at se, hvilke nyheder der er på menuen. Nogle går jo hen og bliver favoritter med årene – som ribsene.

14. Andre ting håber du, de aldrig skifter ud. Hvor kan du ellers få en god rejecocktail og en rumpsteak?

15. Jensens har en evne til at gøre dig barnligt glad for at gå på restaurant. Du ville heller ikke ligefrem blive sur, hvis de stadig tilbød dig en ballon...


Gå ikke glip af alle de andre sjove lister som denne – tilmeld dig Womans nyhedsbrev her.