Kvinde og tøj på knage
© iStock

15 ting, du kender, hvis du også er shopaholic

Hvad er vigtigst? Nyt tøj eller mad? Selvfølgelig nyt tøj!

17. august 2017 af Anne-Mette Søndergaard

1. Du forvandler dig til en ond Disney-skurk, når du hører om et nyt tøjudsalg. “Det skal være mit. MIT ALTSAMMEN!”. 

2. Friaftenerne bliver brugt på at lave dit eget private modeshow foran spejlet. “Selvfølgelig vil jeg være deres muse, hr. Lagerfeld! Jeg forstår godt, at De spørger.”

3. Når man går ind i dit skab, er det som at komme til Narnia. Du ved aldrig, hvad du finder derinde af FABELAGTIGE ting... eller om du nogensinde kommer ud igen. 

4. Skabet kan ikke længere lukkes. “Hvem har egentlig også brug for et soveværelse OG en stue?"

5. “Sådan en har jeg også” er din mest brugte sætning på en gennemsnitlig dag.

6. Impulskøb? Nej da! I min verden hedder det ‘Ting, jeg ikke vidste, at jeg manglede’-køb.

7. Du ser shopping som en workout. Du går rigtig meget. Du løfter tunge poser. Du kan endda finde på at løbe, hvis der er udsalg. 

8. Du er på magisk vis blevet veninder med butiksassistenten i din yndlingsbutik. Selvfølgelig kommer jeg til brunch, Karen! Kan du så ikke lige tage de par bukser, de fem toppe og den jakke med, jeg så på i går?”

9. Du er overbevidst om, at Confessions of a Shopaholic er baseret på dit liv. SÅ mange ligheder kan ikke være tilfældigt.

10. “Jeg har ikke flere penge, siger du, mens du mentalt skriver en detaljeret liste over, hvilke nye ting, du skal købe i weekenden.

11. Du får dagligt et opkald fra din bankmand – ‘Ignorer opkald’. Du har slet ikke brug for den slags negativitet i dit liv.

12. Du gennemsøger febrilsk butikken for den smukke cardigan, du så i sidste uge og ikke har kunne få ud af hovedet.Must find my preciousss!”

13. Du synes selv, at tøj er vigtigere end mad, men din mave siger noget andet. Så du har fået en veninde til at rydde op og sælge ud af dit tøj og interiør for at få råd til mad. Du kan ikke gøre det selv. Det er for smertefuldt for dig. 

14. Han svarer ikke længere på dine beskeder, så du føler, at du har brug for en shoppetur. For at hele dit knuste hjerte selvfølgelig, og lidt fordi efterårskollektionen lige er kommet ud. En kæreste kan man altid få, men en foret læderjakke med matchende halstørklæde får man kun én gang om året.

15. Pengene på kontoen passer uforståeligt nok ikke sammen med antal dage i måneden. Derfor putter du nu ting i din virtuelle indkøbkurv for at 'lade, som om du køber noget' - Det er trods alt bedre end ingenting.


Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.