Veninder plukker blomter
© iStock

15 ting, vi gjorde med vores veninder, da vi var børn (og som vi savner!)

Husker I, hvor fedt det var at sove hos hinanden eller at lege S, P eller K? For det gør vi!

24. oktober 2022 af Redaktionen

1. Sov hjemme hos hinanden. Vi spillede computer og så film til langt ud på natten, mens vi åd slik og chips... Og som de rebeller, vi var, børstede vi ikke tænder, inden vi faldt i søvn. 

2. Spåede hinanden med spillekort. I dag har du helt mistet kontakten til både Rasmus, Valdemar og Henrik, selv om de ellers var spået til at være dine fremtidige ægtefæller – men man ved jo aldrig... 

3. Tog gummistøvlerne på, hver gang det regnede. Bare for at hoppe i vandpytter!

4. Gik lange ture på marker og i skove og plukkede buketter af de vilde blomster. Og solgte dem til 10 kroner stykket til naboerne. Det var faktisk en rimelig indbringende forretning!

5. Legede med Barbie! Vi får jævnligt lyst til at finde vores gamle Barbie'er frem. For selvfølgelig har vi da gemt dem! 

6. Byggede de vildeste Lego-huse! Som vi ikke gad lege med, når de først var færdige: Det var selve byggeprocessen, der var det sjove. 

7. Byggede huler inde på vores værelser af tæpper og lagener. Det var vildt hyggeligt – så kunne vi spise slik, fortælle gyserhistorier og snakke hele natten!

8. Optrådte med dans og skuespil foran vores forældre. Det blev eventuelt lige øvet ude på badeværelset først, men det var måske ikke heeelt gennemført... Men det var sjovt!

9. Indspillede kassettebånd, hvor vi snakkede om alt muligt mærkeligt. Vi testede selvfølgelig også lige sangstemmerne af – det kunne jo være, vi havde et skjult talent, og MGP bare ventede lige rundt om hjørnet!

10. Prøvede hinandens tøj på. Alt tøjet blev hevet ud af garderoben, og din flotte hvide kjole blev prompte forvandlet til din veninde Lisas brudekjole. Bamsebjørn, hendes kommende mand, syntes selvfølgelig, den klædte hende vældig godt.

11. Lavede film eller tog modelbilleder... Der så skulle fremkaldes, før vi kunne se dem. Men det var det værd!

12. Lavede TV-køkken. Vi opfandt vores egne kager ved at blande alt muligt mærkeligt i en skål. Det blev ofte meget, meget sødt: 50/50 mel og sukker var et meget populært blandingsforhold.

13. Legede S, P eller K. Vi både elskede og hadede den leg, der ofte involverede, at vi skulle kysse én af drengene fra klassen – puha!

14. Skrev lister over dem, vi gerne ville giftes med. Og også dem, vi bare gerne ville kysse med.

15. Spiste slik og kager uden at skænke noget andet en tanke. Mhmm!