Hot chick Rob Schneider
© Touchstone Pictures Happy Madison

16 ting, du ville gøre, hvis du var en mand i 24 timer

Nu har vi hørt så meget om den helikopter der...

7. oktober 2017 af Anne-Mette Søndergaard

1. Du ville spise hele tiden og ALT, du kunne komme i nærheden af! Ikke fordi mænd ikke tager på, men de kan ofte spise mere, og det er bare virkelig deprimerende, når din mave bliver mæt før dine øjne...

2. Du ville tage i byen og drikke en cosmopolitan – med stolthed! Bare fordi du er blevet en mand for en tid, behøver du ikke at skifte dine yndlingsdrinks ud.

3. Du ville lægge billeder op af dig selv på diverse instagramsider med lækre mænd og opleve andre savle over dig – du har selvfølgelig skiftet total personlighed og er derfor en veltrænet mand, der ikke hader fitnesscenteret.

4. Du ville prøve at stå op at tisse og faktisk have kontrol over strålen uden at være bange for, at der kommer tis på tøjet – og det med at tisse dit navn skulle helt klart prøves!

5. Helikopteren skulle du selvfølgelig også begive dig ud i – hvor vildt kan den laban mon svinges?

6.  Du ville cykle på en herrecykel. Er det ikke meget risikabelt med den stang så tæt på ‘kronjuvelerne’? Er de i vejen? – så mange spørgsmål, der endelig kan besvares!

7. Stå op 5 minutter før, du skulle på arbejde. “Bad, tandbørstning, deodorant, tøj på, færdig, ud ad døren” – sikke en masse tid til alle de andre ting, du også skulle nå på de 24 timer.

8. Du ville være ligesom en hemmelig spion for os andre og finde ud af, hvad mænd EGENTLIG snakker om, når de er alene sammen. 

9. Du ville prøve at mærke, hvordan det er at putte din pik ind i stedet for at være den, den bliver puttet ind i. Du ville så finde ud af, at det ikke er så nemt at score os kvinder (og så kun på 24 timer), at det ville ende med at blive noget med en lun æbletærte a la American Pie.

10. Gå topløs rundt, og du ville nyde ikke længere at have nakkesmerter, ingen gnavende bh-stropper, ingen ømme, spændte brystvorter – hmm, måske skulle du gå helt nøgen for virkelig at afprøve din nye krop?

11. Du ville sige farvel til kæmpetasken, der er fyldt med makeup, makeup-fjerner, parfume, kleenex, pung, mobil, tamponer og en million andre ting. Det eneste du har brug for nu, er din pung og din telefon.

12. Kaste dig ud i barberingens kunst og afprøve forskellige former for skæg – du starter med fuldskæg og arbejder dig ind til mini-overskægget.

13. Nyde, at du ikke skal tænke på at barbere hverken dine armhuler eller ben i et helt døgn. “Så skal armhulehårene luftes!”

14. Gå direkte på toilet, når du er i byen, og ikke vente 30 minutter i kø til én toiletbås, hvor der alligevel ikke er mere toiletpapir. 

15. Du ville ikke kigge dig i spejlet hele tiden i frygt for, at dine cateyes har udviklet sig til panda-eyes...

16. Du ville udnytte din rolle som charmerende og ultralækker mand og fortælle alle kvinder på din vej, hvor smukke de er (uden at være creepy selvfølgelig)! – det fortjener alle mennesker at få at vide.


Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.