Kvinde med hemmelighed
© iStock

17 virkelig grineren ting, vi kvinder gør i al hemmelighed, når vi er nøgne

6. Undersøger navlen for snavs og andre spændende ting og sager.

11. august 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

1. Du skubber dine bryster sammen. Og oplever en lille depression over, at ingen bh nogensinde har givet dig så flot en kavalergang, som dine hænder, der maser dine bryster sammen. 

2. Du lader dem falde ned igen med et suk. Gad vide om de er blevet mere slatne siden sidste år?

3. Du føler dig trist ved tanken om, at de aldrig kommer til at se så godt ud, som de gør nu. Og beslutter dig for, at du virkelig burde lade din kæreste se noget mere til dem, så længe det varer.

4. Du oplever en pludselig frygt ved tanken om gamle bryster...

5. Som hurtigt afløses af fascination af, hvordan det ser ud, når dine brystvorter går fra varm til kold. Hvorefter du bruger tyve minutter på, skiftevis at varme dine bryster op – og lade dem køle af igen.

6. Du undersøger din navle for snavs og andre spændende ting og sager. 

7. Og er både forundret og en lille smule forvirret, når du finder en brøkdel af en cornflake. For hvornår spiste du egentlig sidst cornflakes?

8. Du suger maven så langt ind du kan, for at se, hvor tynd du i virkeligheden er. Og er ikke videre imponeret over resultatet. 

9. Du accepterer, at de kvinder, der har helt flade maver sikkert mangler både deres livmoder og deres mavesæk. Og al den livsvigtige fedt, der holder os varme igennem vinteren! 

10. Du får faktisk lidt ondt af de kvinder, der ikke har noget fedt til at beskytte sig hen over vinteren. Men kun meget kort. Der er ingen grund til at have ALT for ondt af kvinder, der kan bære en stramtsiddende cocktailkjole uden først at skulle mase sig ned i noget lavet af snærende spandex.

11. Du udspiler maven så meget du kan og er faktisk mere forundret end foraget over, hvor gravid du ser ud. Det ville da egentlig klæde dig at være gravid... OG så kunne du spise alt det Nutella du havde lyst til uden at blive offer for fordømmende blikke!

12. Du holder om din mave og lader, som om du er gravid. Du får næsten lyst til at være gravid... lige indtil du kommer i tanke om morgenkvalme. Og fødsel. Og udvidelse. Og børn!

  

13. Du stiller dig med måsen til spejlet og forsøger at se hele din nøgne bagdel på én gang. For hurtigt at erfare, at det faktisk gør forbavsende ondt at vride ansigtet om i nakken på den måde.

14. Du danser til Beyoncé foran spejlet, bare for at se, hvor gode dine moves egentlig er. Og de er ret gode, hvis du selv skal sige det. "I woke up like this! We flawless..."

15. Du overrasker dig selv med tanken om, hvor meget du egentlig synes, at din krop ligner Beyoncés. I har jo næsten de samme hofter!

16. Du lover dig selv aldrig at nævne over for andre, at du synes din krop ligner Beyoncés!

17. Du overvejer om du alligevel burde dele med verden, hvor meget din krop ligner Beyoncés... 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.