Kvinde venter på besked fra en mand
© Istock

20 tanker, du har, når du venter på en sms fra ham

Du har ikke været så ustabil, siden din lokale kiosk løb tør for Marabou

5. april 2017 af Marianne Fischer

1. Jeg gik i fælden… igen. Måske du skulle downloade denne geniale app, så du aldrig skal sende en pinlig besked igen? Eller det er vel ikke så meget en fælde at skrive til ham, som det er et valg, du selv har taget. Hvor er du egentlig en selvstændig og modig kvinde!

 2. ”Kunne jeg have brugt flere smilies i den sms?” Umuligt. Han må tænke, du er en lalleglad Teletubby, der kun kommunikerer, så 2-årige kan forstå det.

 3. ’Hahaha’ var helt sikkert et ’ha’ for meget. Nu lyder du bare som en gal massemorder. Og så sjovt er det vel heller ikke, at du skal handle ind.

Venter på svar på sms
© Giphy

4. Han hader mig. Er du sindssyg at skrive til ham klokken 11 på en lørdag formiddag? Nu har du sikkert vækket ham og gjort ham mega sur. At skrive så tidligt i weekenden er kun noget, du kan gøre til din kæreste.

5. Der må være problemer med forbindelsen. Verden er jo tydeligvis imod jeres kærlighed. Hvorfor er I sååå uheldige? I er faktisk sådan lidt Romeo og Julie. Måske skal du skrive det til ham…

6. Skal jeg sende ham en reminder? Hmm måske ikke. Du vil nemlig enormt gerne vide, om den der Terminator-Transformer-Spiderman filmting, han skulle se, var god… NOT!

7. Er jeg blevet blind? Tænk, hvis du har stirret så meget på telefonen, at du ikke længere kan se. Lidt ligesom med solen…

8. Der er måske ikke flere penge på hans telefon. Der er cirka tre mennesker i Danmark, der bruger et taletidskort, og han er helt sikkert én af dem. Og nu har han ikke flere penge på kortet. Du kender ham bare såå godt! På en måde er det også ret sexet, han ikke lader sig binde af et teleselskab.

Lille pige med telefon
© Giphy

9. Han holder fri. Fra alt teknologi… i en uge. Det tror du ikke engang selv på.

10. Mon han er på sygehuset? Tænk, hvis han faldt ned ad trappen, mens han var ved at skrive til dig og blev slået bevidstløs.

11. Hans venner hader mig. Det er helt sikkert hans venner, der siger han ikke skal skrive til dig. De ved, I ville blive det perfekte par – og måske lidt kærestekedelige.

12. Hans telefon er blevet stjålet. Selvfølgelig.

13. Han vil gerne skrive det heelt rigtige til dig. Ja ja, den statusopdatering, han lige har lavet, betyder jo kun, at han gemmer det bedste til sidst.

14. Hvorfor er han stadigvæk online på Facebook?...

15. Fint, han er ikke vild med mig. Det er bare så fint!

Venter på SMS
© Giphy

16. Ved han egentlig, hvem jeg er. Det er jo sååå meget din egen skyld. Han har sikkert ikke tastet dit nummer ind i telefonbogen, og du skrev ikke, hvem du var. Det giver totalt god mening. 

17. Mon han har fået en kæreste? Han har garanteret fået sådan en modelkæreste, siden I skrev sammen for 48 timer siden. Og nu sidder de og griner af dig og din dumme Teletubbie-massemorder-sms.

18. Fuck ham. Du fortjener så meget mere…

19. Han skal jo også spise. Selvfølgelig skal han have lov til det, og man kan jo ikke så godt spise og skrive på samme tid.

20. Tæl til ti. Eller 12, for flere minutter har du faktisk ikke ventet.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.