Par har sex
© iStock

5 chokerende grunde til, at du ikke får orgasme

Det er heldigvis noget, de fleste af os nemt kan ændre

30. juli 2016 af Marianne Fischer

1. Du går for meget i stilletter

Musklerne i dit bækken og nerverne, der går ned til dine kønsorganer bliver påvirket og mere spændte, hvis du går meget i stilletter, og det kan desværre mindske din chance for at få en orgasme.

2. Du drikker for lidt vand

Vores krop er næsten lavet af vand, så hvis du ikke er i stand til at opnå orgasme, kan det også skyldes væskemangel. Din krop kan simpelthen ikke nå klimaks, hvis den er udtørret.

3. Du trækker vejret forkert

For hurtig eller overfladisk vejretrækning kan være problematisk, hvis du ønsker orgasme. Det er vigtigt at trække vejret dybt, du når sex. På den måde slapper din krop nemlig mere af og får nemmere ved at komme til det store O.

4. I skifter sexstilling for ofte

Jagten på orgasme kan kræve tålmodighed. Derfor er det også vigtigt, at du og din partner ikke skifter sexstilling for ofte. Det kræver nemlig en vedvarende stimulation af de ‘gode steder’, hvis du skal komme helt i mål.

5. Du sidder for meget ned

Når du sidder ned, kan du blive ophidset, fordi stolen kan stimulere nerver omkring kønsorganerne. Så vidt, så godt! Men problemet opstår, hvis du sidder ned alt for længe ad gangen hver eneste dag. Det kan nemlig påvirke  din bækkenbund og gøre det svære for dig at opnå en orgasme.