Ryan Reynolds | The Proposal
© Touchstone Pictures, Mandeville Films, K/O Paper Products

7 geniale Instagrambilleder, Ryan Reynolds har postet, der får dig til at græde af grin

Du er nødt til at se hans fødselsdagshilsen til Blake Lively!

21. april 2018 af Amalie Kjær Boel

Der findes mange lækre udgaver af Ryan’er i Hollywood. Men ingen kan komme udenom, at Ryan Reynolds er en af dem, der ligger helt oppe på listen. Ikke nok med at han er ufatteligt lækker, så har han en filmkarriere, der bare bliver bedre og bedre og en utroligt flot familie – ja, han er den heldige, der er gift med Blake Lively. 

Men når alt kommer til alt, så er en af de bedste ting ved ham hans Instagramprofil. Vi har derfor samlet syv billeder, der kun får vores humør til at blomstre mere og mere! 

1. Toiletpapir – bryllupsjubilæum for Deadpool 

I 2016 udkom filmen Deadpool, som Ryan Reynolds har været tilknyttet siden tidernes morgen! Ikke nok med at han spiller hovedrollen i den, så har han også været med til at producere den, og derfor har han brugt sin Instagramprofil til at reklamere for den.

Sidste år, da filmen så havde et års jubilæum, postede Reynolds et billede af toiletpapir, da det er normalt at fejre et års bryllupsdag med papir. For hvem vil ikke gerne være i besiddelse af dette lækre, famøse toiletpapir, der lyder for godt til at være sandt? 

2. The Notebook 2 

En sand Ryan Reynolds-fan ved, at det ikke er denne Ryan, der er med i The Notebook – men derimod lækre Ryan Gosling. Men det stoppede dog ikke Reynolds i at lave en af scenerne fra den kendte film sammen med tv-værten Conan O’Brien. Ja, det er faktisk den scene, hvor de står ude i regnen og råsnaver hinanden. Det postede den kære Reynolds selvfølgelig også lige et billede af. Men det vil da heller ikke være helt dumt med en to’er af sådan en supersød tøsefilm! 

If you're a bird, I'm a bird. #ConanNYC

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

3. Hans uheldige hånd

Hvis du har set Deadpool, kan du måske huske den sjove og lidt klamme scene, hvor Reynolds skærer sin hånd af, og den begynder at vokse hurtigt frem igen? Reynolds så hurtigt sit snit til at lave dette sjove billede, hvor han sammenligner denne scene med Slapjack (en del af et interview med Jimmy Fallon), hvor hans hånd er ufatteligt stor. Alt i moderate mængder, ikke?

I've always had trouble with moderation.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

4. Fødselsdagshilsen til Blake Lively

Sidste år var han så sød at poste et billede på sin kones fødselsdag, hvor han også skrev “Happy Birthday to my amazing wife.” Vi synes da, at det er superromantisk, at han dedikerer et billede til hende. Men det bedste er næsten, at hun knap nok er på billedet, og at det derimod er ham, der er i fokus på det. Vi er ved at falde ned af stolen af grin. Det er virkeligt god humor! Vi klager dog ikke, da han er ufatteligt dreamy at se på – mums! 

Happy Birthday to my amazing wife.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

5. Han er jo bare vild med sin hustru

Reynolds og Lively er bare couple goals! De har to supersøde børn sammen og er bare et utroligt smukt par. Der er også flere billeder af Lively på Reynolds Instagramprofil.

Reynolds postede dette billede af hende tilbage i november, hvor hun var i gang med at filme en ny film – så hun så liiiidt anderledes ud, end hun plejer at gøre. Han skrev “#nofilter” til billedet, og det virker, som om alle synes, at det var så morsomt, eftersom at billedet har fået over en million likes! Vi ville gerne prøve at være fluen på væggen hjemme hos dem, for det kan umuligt være kedeligt.

#nofilter

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

6. Hans tatoverede mor 

Måske ved du godt, at Deadpool er baseret på en comic book? Filmen havde derfor fået en tattoo-salon til det brasilianske Comic Con event tilbage i 2017. I den anledning reklamerede Reynolds for det på sin Instagram ved at dekorere sin mor med Deadpool-tatoveringer. For hvem vil ikke gerne være en midaldrende kvinde med sin søns filmstatoveringer i ansigtet? Vi melder os nok ikke lige som frivillige, men tanken er da for sjov! 

My Mom had the best time in the #Deadpool tattoo booth at Brazil Comic Con. #ccxp2017

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

7. Green Lantern-masken

Det er ikke første gang, at Reynolds har spillet en superhelt. Det gjorde han nemlig også i 2011, hvor han spillede Green Lantern (hvor han også mødte sin smukke hustru). Filmen var overhovedet ikke en succes – tværtimod. Det stopper dog ikke Reynolds i stadig at poste billeder om filmen, som var det en stor joke. Vi er fans af, at vores kære Reynolds har så meget selvironi! Vi håber, at det får et lige så stort smil frem hos dig, som det gør hos os! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori