Kvinde danser
© iStock

7 ting, du stensikkert kender, hvis du elsker at indtage dansegulvet (når promillen er høj)

Og bliver gulvet for crowdet, er der jo altid et bord i nærheden!

11. september 2017 af Sarah Lyster Nielsen

Det er lørdag aften, du er i byen med damerne, og den har ikke fået for lidt med shots, drinks og fadøl, så du er rimeligt godt kørende. 

Når det sker, så skal du selvfølgelig lige vise hele baren dine smooth moves – det gør både din og deres aften meget bedre! 

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, kender du helt sikkert også til disse syv ting, der følger med, når du bliver en ægte dancing queen (efter liidt for mange drinks). 

1. Du hører din sang

Når tonerne fra Bootylicious eller Justin Biebers nyeste hit rammer dansegulvet, så er du bare NØDT til at danse! Det er lige meget, om dine veninder vil med, eller om du er den eneste på dansegulvet – du kan sagtens give den gas til Sorry helt alene!

2. Du er pludselig lidt af et naturtalent

Hvis man spørger dig, så kunne du sagtens være med i Vild med dans og vinde det hele – spørger man dine veninder, mangler der måske en anelse på rytmefronten… Men det gør ingenting, så længe I har det sjovt!

3. Det var der ingen, der så…

På et tidspunkt bliver kombinationen af Skinny Bitches og stiletter simpelthen for meget, og du skvatter temmelig uelegant på dansegulvet… Men du beslutter dig for, at “det var der ingen, der så” og danser ivrigt videre med en let halten.

4. Du forfører med dine elegante bevægelser

Når du har spottet en lækker mand, giver du den lidt ekstra gas med hoftevrik og sovekammerøjne – det er jo lækkert med kvinder med selvtillid! Og hvis det ikke giver pote, flytter du da bare opmærksomheden over til den næste i rækken.

5. Dansegulvet er lidt for crowdet

Du føler lidt, at gulvet er dit, så når der kommer lidt for mange andre på dansegulvet, kan du godt blive irriteret. Så er der jo ikke plads til, at du kan gå i spagat eller vise alle dine übercool hiphop-trin! Men så er det jo godt, at borde OGSÅ er til for at danse på…

6. Du er ikke nærig med dine evner

Hvis nogen optager en Snapchat-video – om det så er venner eller komplet fremmede – så skal du da være med! Dine skills er simpelthen for vilde til, at du kan holde dem for dig selv!

7. Så længe dine veninder er med, er resten lige meget!

Du elsker dansegulvet, og dansegulvet elsker dig – men det er uden tvivl bedst, når alle pigerne er med, og I laver basarm og diskodans på fuld smadder! Når bare de er der, er festen altid god, og I kan danse til den lyse morgen!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.