Sex and the city
© New Line Cinema, Home Box Office (HBO), HBO Films, Village Roadshow Pictures

8 grunde til, at det er fedt at date en kvinde, der går meget i byen

Vi er altid friske på sjov og ballade. Og tequilashots

3. februar 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Du skal ikke være bekymret for, om vi bliver nervøse over, at du tager i byen med gutterne. Vi sætter nemlig selv pris på at bruge tid med vennerne, og der er meget stor sandsynlighed for, at vi alligevel skal ud at fyre et par Beyoncé-moves af den aften.

2. Vi er altid friske på sjov og ballade. Og tequilashots. 

3. Vi er sandsynligvis meget sociale, og det kommer os til gode i mange andre situationer. Så vær’ ikke nervøs, når du en dag skal præsentere os for svigermor. Vi lover, at vi nok skal snakke derudad!

4. Der er en god chance for, at vi elsker at danse – og er ret gode til det. Så en helt almindelig tirsdag aften kan du godt forvente en større danseopvisning, når de pludselig spiller Shape of You i radioen. 

Cameron Diaz, Charlie's Angels
© Giphy

5. Vi elsker at bruge søndagen i selskab med dig, Netflix og en kæmpe pose slik. Hvad skulle vi ellers lave på ugens sidste dag?

6. Du slipper for at blive vækket klokken seks om morgenen af en lidt for hyperaktiv type, der vil have dig med ud at løbe. Det kan vi faktisk godt garantere dig ALDRIG kommer til at ske. Nogensinde. 

7. Vi kender vanvittigt mange sjove druklege. Akavet stemning til festen, hvor dine og vores venner skal mødes første gang? Intet problem!

8. Vi har en masse friske veninder, som du kan præsentere for dine singlevenner. Vær parat til at modtage kåringen som ‘Årets ven’ af gutterne!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori