© iStock

9 fejl, som alle kvinder laver mindst én gang

Lad vær med at slå dig selv i hovedet – vi gør det allesammen

9. juni 2016 af Marianne Fischer

1. Du klipper dit eget hår. Du trænger til noget nyt, og det skal være nu. Din frisør har ikke tid, og du vil også hellere bruge pengene på en ny kjole. Helt ærligt, hvor svært kan det være at klippe sit eget hår? 

 

2. Du sender ham den sms, din veninde skulle have haft. Du er kommet hjem fra din femte date med Jens. Bagefter sender du en sms til din veninde: ”Jeg kan godt lide Jens, men måske skal jeg fortælle ham om Kasper, som jeg også dater. Det burde jeg måske, for jeg har fået herpes, og jeg tror også, jeg er gravid.” Desværre modtager din veninde aldrig din sms, men det gør Jens.

 

3. Du bruger for meget makeup. Indrømmet – du brugte lidt længere tid foran spejlet i morges. Pludselig var det som om, du kunne alle makeup-artisternes hemmelige tricks. Du føler dig toplækker – lige indtil de små børn på gaden peger fingre ad dig og græder, og cyklisterne bag dig hoster for at overleve den støvsky af mineralpudder, du efterlader dig.

4. Du hopper på juicekuren. Du har desværre ’glemt’ at tabe de 5 kilo, du lovede dig selv. Heldigvis kan du tabe dig 5 kilo på 7 dage, hvis du kun drikker juice. Afkræftet er vel også et look? 

 

5. Du ofrer alt for fashion. Du vidste godt, dine nye stilletter var lidt i den høje ende, men til gengæld har du aldrig været så fashion. De fem minutter var alle vabler og forstuvninger værd.

 

6. Du ignorer alle vejrmeldinger. Du har fået ny kjole, og den skal luftes omgående. At DMI har lovet storm, får dig ikke til at overveje bukser. Hvis Marylin kunne, kan du vel også.

 

7. Du glemmer dine tamponer. Du skal på udflugt med jobbet i dag, og det er kun dine mandlige kollegaer, der har meldt sig til. Du har ikke fået købt tamponer, og det er den tid på måneden, men mon ikke de andre har nogen?

 

8. Du undervurderer hvor lang tid, du skal bruge på at blive klar. Indse det. Du bliver aldrig hurtigere end ham.

9. Du glemmer tudesikker mascara. Det er tøseaften, og I skal skal ’The Notebook.’ Da I er færdige, ligner I en samling vaskebjørne. Ingen har overvejet, om vandfast mascara havde været en god ide.

Du vil (garanteret) også kunne lide