To teenagere griner
© iStock

9 grunde til, at vi er lykkelige over, at sociale medier ikke eksisterede, da vi var teenagere

3. Ingen kunne tagge dig til den fest hos Casper fra 9. klasse, som dine forældre udtrykkeligt havde forbudt dig at tage med til

6. september 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Hvis dit fulde jeg skrev dramatiske vendinger om, hvor meget din veninde havde såret dig ved at snave med ham gymnasiefyren, I begge var vilde med, kunne du læse det næste dag på et krøllet ark papir på gulvet. Ikke på Facebook.

2. Der var ingen fare for, at dit hemmelige crush ville opdage, at du en halv time dagligt rørte ved – og stirrede på – et 18 uger gammelt billede af ham. Det var nemlig et klassebillede, som du havde hængt op på væggen ved din seng.

Stalker
© Giphy

3. Ingen kunne tagge dig til den fest hos Casper fra 9. klasse, som dine forældre udtrykkeligt havde forbudt dig at tage med til. Men som du og din bedste veninde alligevel deltog i under dække af at sove hos hinanden.

4. Du blev ikke snappet af Julie fra parallelklassen, mens du brækkede en liter vodka-appelsinjuice op i hendes forældres rosenbed efter en lidt for festlig videoaften. Ja, det minde havde du for længst glemt, og heldigvis er det ikke arkiveret for evigt på iCloud.

5. Kender du følelsen af den altoverskyggende pinlighed, som strømmer gennem dig, når du pludseligt bliver tagget på et kikset, gammelt billede på Facebook? Dem ville der være MANGE flere af, hvis sociale medier eksisterede dengang, du var teenager...

Flov Miley Cyrus
© Giphy

6. Lotte fra B-klassen var den eneste ’Insta-babe’, du skulle bekymre dig om. Især når hun ihærdigt forsøgte at vise sig frem for drengene og få pigernes anerkendelse ved at lade dem prøve sin nyeste lipgloss i klasselokalet.

7. Kiksede og pinlige selfies var ikke en ting. I stedet var det om at rette håret og håbe på det bedste, inden du med tunge skridt gik ind til skolefotografen. En efterfølgende gråd kunne forekomme!

8. Det kan godt være, at du som teenager sagde din mening, men du endte aldrig i et stort skænderi med tusindvis af totalt tilfældige mennesker. Det kan en simpel Facebook-tråd være starten på nu.

9. Du skulle ikke være bange for, at dine tre bedste veninder aflyste en aftale med dig ved at sende dig en snap eller smide en besked med en tilhørende ked-af-det-gif i gruppesamtalen. Dengang var de tvunget til at se dig! Medmindre de selvfølgelig gav dig et kald på fastnettelefonen.

Sorry
© Giphy

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.