© iStock

9 pinlige toiletkriser

Historier fra toilettet af den slags, du aldrig ønsker at opleve selv...

12. november 2014 af Camilla Haldrup

Bundløs i byen
“På en bytur var jeg på toilettet med en veninde - noget som jeg ellers aldrig gør! Går derud med andre, altså. Men vi kom åbenbart til at snakke om noget meget interessant, og jeg satte mig og tissede. Jeg syntes godt nok, det føltes lidt underligt, og pludselig begyndte veninden at grine. Jeg havde tisset uden at tage min g-streng af! Jeg havde såmænd bare trukket op i nederdelen og sat mig til rette. Virkelig flot klaret! Jeg endte med at smide de våde trusser i skraldespanden og var for første gang i byen bundløs. Ufrivilligt, godt nok.”
Sofie, 26 år


En vild festivaloplevelse
“En varm sommerferie var jeg på det hedengangne Midtfyns Festival med min kæreste. På vej til en koncert skulle han lige på toilettet, så jeg ventede på ham på en bar. Efter en halv time var han stadig ikke kommet, så jeg begyndte selvfølgelig at bygge op til en skideballe - lige indtil jeg fandt ud af, hvad der var sket. Nogle stive festivalgæster var kommet forbi toiletskuret, min kæreste sad i, og havde besluttet at vælte det. Så min stakkels kæreste var simpelthen blevet begravet i l...! Han blev spulet ren af samaritterne og fik et gratis armbånd til året efter. Der gik dog lige et par timer, før jeg kunne kysse ham igen.”
Merete, 29 år

En rigtig lortefest
“Mine veninder og jeg holdt singlefest i vores lettere forfaldne lejlighed med et toilet, der krævede op til ti skyl, før indholdet forsvandt. Det glemmer jeg alt om, da jeg under festen fylder wc’et godt op med metervis af papir og det, der er værre. Da jeg vil skylle ud, indtræffer katastrofen - det sidder fast! Og der er ingen svupper! Udenfor begynder køen af tissetrængende gæster at brokke sig, så jeg lirker mig hurtigt ud af badeværelset, så ingen når at se eller indhalere noget, og beder alle om at holde sig ude. Derefter render jeg ud på gaden, finder en lang pind, smutter tilbage på toilettet og får rørt indholdet til en så tilpas lind grød, at det kan skylles ud. Behøver jeg sige, at jeg ikke scorede?”
Louise, 26 år

Hed og våd toiletsex
“Min veninde og jeg var på weekendferie sammen, og en aften i byen er vi blevet godt fulde. Inden vi får set os om, har vi to mænd med hjem på hotellet. Vi slår plat og krone om, hvem der skal have sengen, og min veninde bliver den heldige vinder af at tilbringe natten på toilettet. Dagen efter vågner jeg ved, at hun råber derudefra, at jeg skal komme og se. De er gået så vildt til den om natten, at toilettet er revet fra hinanden, og vandet nu strømmer ud. Da vi samme dag forlader hotellet, er jeg nødt til at forklare på engelsk, at der altså er noget galt med toilettet på værelset...” Jeanette, 21 år

Stoppede toilettet hos daten
“Jeg havde datet en mand i nogle uger, da jeg meget beruset tog hjem til ham en nat. Efter sex og lidt søvn skal jeg på toilettet og for at minimere risikoen for, at han hører noget som helst, putter jeg toiletpapir i tønden. Smart! Men da jeg trækker ud, stiger vandet mere og mere. Jeg panikker! Til mit store held stopper vandet lige inden kanten. Jeg venter tålmodigt på, at vandet sænker sig igen og trækker så ud, men det samme sker, og efter tredje gang koldsveder jeg. Med assistance fra toiletbørsten lykkes det endelig at skylle ud. Daten sover heldigvis stadig, da jeg flov kryber tilbage i seng. Eller også lod han bare som om ...”
Line, 29 år

Toiletpapir på afveje
“For nogle år siden datede jeg (læs: bollede jeg indimellem) den her virkelig lækre mand. En aften efter vi har været i byen, er vi endt hjemme hos mig, og han er kravlet ned til yndlingsstedet. Jeg har lagt mig godt til rette og er parat til at tage imod den store nydelse. Pludselig udbryder han: ‘Hva’ øøh... Er det meningen, at den her skal være der?’. Han kigger op på mig, mens han vinkende holder en strimmel toiletpapir mellem sine fingre. Hmm ... God appetit!”
Janne, 25 år

Tisseri i søvne
“En sen nattetime for nogle år siden vågner jeg med en blære på størrelse med Kina. Jeg orker ikke at gå på toilettet, for jeg ligger godt og varmt under dynen, og min nye kærestes arme er viklet om mig på den helt rigtige måde. Efter nogle overvejelser lister jeg alligevel dynen af og går på toilettet. Tror jeg. I virkeligheden drømmer jeg, og i stedet tisser jeg i hans seng og på mig selv - og på ham. Pinligt! Heldigvis tog han det pænt, men jeg blev drillet i de tre år, vi var kærester.”
Kathrine, 25 år

Læk på Lillebælt
“En fredag eftermiddag bryder min bil sammen midt på Lillebæltsbroen. Jeg skal virkelig tisse, og efter to timers venten på Falck er jeg så småt ved at gå i panik. Jeg ser ingen anden udvej end at smide bukser, trusser og sko bag i bilen, benytte mit halstørklæde som sarong og sætte mig op på rækværket for at tisse. Jeg småmorer mig, mens jeg sidder der, men mit smil stivner, da jeg ser Falckbilen på vej frem mod mig. Pludselig står den venlige Falckmand og kigger undrende ned på den våde pøl, som han står og sopper i på en ellers skyfri dag. "Lækker bilen?", spørger han, mens jeg hurtigt får mine bukser og sko på.”
Trine, 23 år

En lur på toilettet
“Til en julefrokost sidder jeg på toilettet med kjolen oppe og strømpebukserne nede. Pludselig synes jeg i min brandert, at toiletpapiret føles dejlig blødt, så jeg hviler kinden på det og ender med at falde i søvn. Mine kollegaer banker på og prøver at vække mig, men da det ikke virker, finder de en nøgle til at låse døren op med. Da jeg vågner, står der ti mand og glor. Flot!”
Camilla, 25 år

Bragt første gang i Woman nr. 107