Kvinde griner af noget sjovt på sin telefon
© iStock

9 sjove personer, der seriøst gør det værd at have en Twitter-profil

Kan du lade være med at smile, når du ser deres tweets?

28. maj 2018 af Simone Overgaard Aaberg

Twitter… Du har sikkert hørt om det, og du har måske endda oprettet en profil i tidernes morgen, men det har sikkert aldrig rigtigt fanget dig. Mens Twitter er en kæmpe ting i særligt USA, så har det ikke helt formået at få fat i danskerne på samme måde som Facebook og Instagram – og det er en skam, for det kan faktisk være pænt sjovt!

Vi har her fundet ni brugere på Twitter, som med garanti kan få dit humør til at blomstre hver eneste dag! 

1. Chrissy Teigen

Den smukke Christine Teigen, der måske bedst er kendt for sin værtsrolle i den amerikanske musikkonkurrence Lip Sync Battle, leverer sjove tweets på stribe og er ikke bleg for at tage tykt pis på sig selv – og sin familie. Det er ikke længe siden, at hun og hendes meget kendte mand, John Legend, fik en lille ny i familien. Det resulterede i det her sjove tweet fra mor Teigen: 

2. Nikita Klæstrup

Nikita er ikke den mest aktive på Twitter, men når hun lægger noget op, så kan du ikke undgå at få et lille smil på læben. Hvis du gennem sladderblade og andre sociale medier ved en lille smule om, hvad der er sket i Nikitas liv de seneste par år, så fanger du hurtigt de referencer, som hun laver i nogle af sine tweets. Blandt andet det her tweet, som hun lagde op kort efter, at politikeren Søren Pind trak sig fra Folketinget: 

3. Ryan Reynolds

Han ser ikke bare knaldgodt ud – han er også knaldhamrende sjov! Når han går i gang på Twitter, så er der ofte lagt godt med kærlighed (og underholdning) i opslaget. Se bare det her tweet, som Reynolds dedikerede til sin smukke kone, Blake Lively (vi må sige, at han ved, hvad der er vigtigst at have med): 

4. Anna Kendrick 

Hun er særligt kendt for sin ørehænger The Cup Song og sin hovedrolle i de populære Pitch Perfect-film. Her kommer hun også med nogle ret sjove udtalelser, og det passer måske meget godt til hende. I hvert fald er hun ret underholdende på Twitter, og hun hører helt sikkert blandt dem, som du bare MÅ følge: 

5. Thomas Warberg

Han lever til dagligt af at være sjov – og det gør han godt! Det afspejler sig også af Thomas' Twitter, som han (ret dedikeret) bruger til at komme med morsomme tweets, der ofte handler om situationer fra hverdagen. Her er han heller ikke bleg for at inddrage sit parforhold, og det kommer der altså tit noget ret sjovt ud af:  

6. Sandie Westh 

Hun er sjov på den hverdagsagtige måde, hvor hun inddrager dagens oplevelser og de mærkelige situationer, som hun af og til havner i. Mange af Sandies tweets kan du uden tvivl nikke genkendende til. Som det på billedet... Vi er enige i, at is om formiddagen er en luksus, som vi udnytter alt for sjældent!

7. James Blunt

Udover at være manden bag megahittet You're Beautiful, der er elsket (og hadet) af rigtigt mange mennesker, så er hr. Blunt også særdeles god til at underholde på Twitter! Han lægger ikke noget op dagligt. Faktisk kan der godt gå flere uger imellem, men når han gør, så er det altså sjovt: 

8. Christian Fuhlendorff

Vi inddrager lige endnu en dansk komiker på vores liste, fordi Fuhlendorff simpelthen er for sjov til at lade være! Ligesom Warberg forstår han at lave god reklame for sig selv, når han gang på gang tweeter noget, som du ikke kan lade være med at smile af. Han tweeter om helt almindelige hverdagsøjeblikke, som lige så godt kunne ske for dig – såsom det her tweet: 

9. Kelly Oxford

Det vil nok ikke være et navn, der ringer en klokke hos særligt mange mennesker, men det gør hende bestemt ikke mindre sjov! Kelly Oxford har nemlig skabt sig en hel karriere af at være sjov på Twitter (og så må der vist være noget om det): 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.