© iStock, Facebook, Instagram

9 uundgåelige ting, du kender, hvis du er venindegruppens svar på Sherlock Holmes

Ringer et underligt nummer til dig? Så bruger du naturligvis bare MobilePay til at opklare mysteriet

5. februar 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Dine stalker-tendenser begyndte sikkert allerede, dengang du var flittig bruger af MSN Messenger. Det var helt genialt at kunne holde øje med, hvornår folk var online og offline – medmindre de fuskede og bare lod, som om de var vigtige ved at sætte deres status til “optaget.”

2. Hver lørdag og søndag morgen vågner du op til en besked fra mindst én af dine singleveninder, der fortæller dig om en sød mand, de har mødt i byen. “Stine, det eneste jeg kan huske er, at han hedder Morten... eller Michael... Vil du ikke nok se, om du kan finde ham?”

Stalker: I'd Find You
© Giphy

3. Når et mærkeligt nummer bliver ved med at ringe til dig, men det ikke står på Krak, ved du selvfølgelig, hvordan du skal opklare mysteriet. MobilePay – skrive nummeret ind – tadaaaah!

4. Du ved udmærket godt, hvem din ekskærestes nye kæreste er, hvordan din venindes venindes nye veninde ser ud, og hvilken vennegruppe din gamle klassekammerat nu er med i. De har jo en åben profil på diverse sociale medier, så det er da deres egen skyld. 

5. Apropos åben bruger. Det værste, du ved, er når folk har en privat bruger. Argh!

6. Når det sker, at du er nødsaget til at stalke en persons Instastory, er du kun en ægte superstalker, hvis du har en fake profil, så du kan lure på den, uden at vedkommende finder ud af det. Er det for meget?

7. Da Snapchat lancerede deres feature, der giver dig lov til at se, hvor dine Snap-venner befinder sig henne, kunne du slet ikke styre din nysgerrighed. ‘Oliver er i et hus, der ligger på samme vej, som Annika bor? Sig mig, hvor nøjagtig er den her afluringsfeature?!’

Stalker: I'm stalking. I mean, I'm starving
© Giphy

8. Når du får en svær stalkeropgave af din veninde, der går ud på at finde ud af, hvem der var tilstede til den fest, ham hun er lun på, var til, ved du, at det ikke er hans profil, du skal gennemstalke. Nope, de slibrige detaljer ligger på vennernes profiler...

9. Dine veninder kalder dig Stalkeren. Men de er stolte af dig. Uden dig kunne de jo aldrig få tilfredsstillet deres gossip-hungrende sind!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.