Adeles rørende takketale til sin kæreste kan ikke undgå at give dig våde øjne

“It's all for you, Peanut. I love you so much”

26. februar 2016 af Sara Møller Christensen

Adele har rørt os igen og igen med sine smukke sange – men i går gav hendes stemme os tårer i øjnene helt uden, at hun brugte den til at synge. Hun holdt nemlig den mest fantastiske takketale.

Til Brit Awards vandt Adele prisen for årets album for 25 – fuldt forståeligt, for det er fyldt med fantastiske sange, og her kan du høre dem alle på fire minutter  – og da hun gik på scenen for at modtage den fjerde pris den aften, valgte hun især at takke én mand: nemlig hendes kæreste, Simon Konecki.

Hun afslørede, at 25 havde været et hårdt album at lave, og at hun sikkert havde været et mareridt at være sammen med undervejs (hun er jo bare et menneske, og det er netop én af grundene til, at Adele er vores ultimative forbillede).

Derefter takkede hun grådkvalt Simon, der sad blandt publikum, og sluttede af med ordene: “It's all for you, Peanut. I love you so much. I love you, I love you.”

På det tidspunkt var vores øjne ved at svømme over, og prikken over i'et kom, da Simon mimede tilbage til Adele på scenen: “I love you too.”

Nåååååårh!