Afsløring: Derfor fik Fifty Shades dårlige anmeldelser

Måske var der ikke noget forkert ved filmen - måske var det bare en samling gamle sure mænd, der anmeldte den...

13. februar 2015 af Rikke Hovn Poulsen

‘Publikum får brug for et stopord’, ‘det virker, som om hele filmholdet har haft bind for øjnene’ og ‘kriminelt kedsommelig’.

Det er bare et par af de sure ord, som årets uden sammenligning mest omtalte film har fået med sig på vejen fra alverdens gnavne anmeldere. Her på Woman forstår vi det ikke helt - vi har nemlig også været inde at se Fifty, og vi syntes, den gør nøjagtigt det, den skal.

Læs chefredaktørens anmeldelse af Fifty Shades of Grey her

Så vi gav os til at grave lidt i sagen... og vi tror, vi har fundet ud af, hvad der er galt: Det er simpelthen de forkerte mennesker, der har anmeldt filmen!

SÅ ER DET BEVIST
På filmsitet Imdb.com giver brugerne karakterer til alverdens film, og her er der noget, der springer i øjnene (hold fast, for det kan godt blive lidt tørt og statistikagtigt nu - men det er dæleme interessant!).

Mens mændene i gennemsnit giver Fifty Shades of Grey 2,1 ud af 10 mulige point, giver kvinderne den 5,8. Og blandt kvinder under 18 år er karakteren helt oppe på 7,5.

 

En anden sjov lille detalje fra sitet: Det er tydeligt, at dem, der har set filmen, enten elsker eller hader den. 54,3 procent giver den en ud af ti mulige - 24,5 procent giver den topkarakteren ti ud af ti.

Måske de mandlige filmanmeldere hører til i den første kategori. Og vi (de ægte fans) hører til i den sidste... Hvem tror du mest på?

Læs også: Fifty Shades 2 og 3 har fået premieredatoer