Ryan Gosling i The Notebook
© New Line Cinema, Gran Via, Avery Pix / Privatfoto

Amalie fra redaktionen: “Jeps, jeg har skam mødt Ryan Gosling – mange gange!”

Han dufter lige så godt, som han ser ud, forestiller vi os

8. juli 2018 af Amalie Kjær Boel

Jeg er praktikanten Amalie på Woman.dk, der er kendt for at have et lidt for godt øje til Gosling... Jaja, den er skam god nok. Det er nu ved at være længe siden, at jeg mødte Gosling for første gang. Det har nok været omkring tiden, hvor han medvirkede i Crazy, Stupid, Love (2011). Hvis du har set den film, kan du højst sandsynligt også skrive under på, at scenen hvor kære Gosling smider trøjen og viser os sin guddommelige, fantastiske sixpack, er den bedste scene, der nogensinde er blevet lavet – og nej, dette er ikke en overdrivelse! 

Øjeblikket, jeg mødte Gosling

Du undrer dig måske over, hvor og hvordan jeg så mødte ham? Og det er skam helt forståeligt. Det skal jeg fortælle dig. Jeg mødte ham i en drøm (eller faktisk et par stykker)... 

Måske sidder du og ryster på hovedet lige nu og tænker, at du læser den her artikel helt forgæves – men det gør du altså ikke. For tro mig, det er altså (forholdsvis) sundt at date en mentalt – så længe du har et liv ved siden af. 

Der er ikke noget drama, noget at græde over (udover de film, hvor Gosling dør) eller være jaloux over. Næ nej, hvis jeg endelig har en dårlig dag, så sætter jeg da bare en Gosling-film på, og så er alt godt igen! Og hvis det ikke gør tricket for mig, finder jeg et billede frem af Gosling og mig. 

Nogle vil kalde det en obsession 

Måske vil du mene, at jeg  burde snakke med en professionel, men jeg vil nu sige, at jeg har det godt nok. Jeg har hverken plakater, sengetøj eller et fotoalbum med Gosling, så det må da sige noget. 

Når det så er sagt, ejer jeg alle hans film på dvd, en t-shirt, et krus og to notesbøger. Nogle vil kalde det for en obsession, jeg vil bare kalde det for en mental opbakning af min fremtidige mand! Ej, jeg ved godt, jeg ikke ender med ham, men igen never say never!

Hvorfor lige Gosling? 

Jeg ved stadig ikke helt, hvorfor det lige blev Gosling. Når det så er sagt, er han det sødeste i The Notebook, det lækreste i Drive og til at falde ned af stolen over i Crazy, Stupid, Love, fordi han bare er så vold lækker (savler lige, mens jeg skriver denne sætning)...

Jeg er virkelig ikke så obessed, at jeg kan sige, hvor gammel han er, hvor han bor, hvad hans livret er – men jeg ved trods alt, at han er gift med alt for flotte Eva Mendes... Ja, jeg ønsker da også det bedste for ham. Men hvis han dater, dater jeg også. Og jeg er måske lidt for glad for Tinder, da jeg i forvejen har prøvet at skrive til mænd ved at bruge Nik & Jay-sangtekster, Suspekt-sangtekster og Rasmus Seebach-sangtekster

Så indtil jeg møder ham, må jeg lede videre på Tinder efter en, der så ligner ham – for hvis jeg ikke kan få ham, må jeg tage det næstbedste.  

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.