Særlige puslespil
Hvilket puslespil vil du helst lægge? © markwaldorf.dk, bog-ide.dk, amara.com

9 atypiske puslespil, der med sikkerhed vil underholde dig i flere dage

Skal du bygge et 3D-puslespil eller lægge et med 18.000 brikker?

25. februar 2021 af Henny Müller Dahl

Har du set alt det nye på Netflix, bygget det ene hus efter det andet i Sims 4 eller prøvet alle de kreative hobbyer, som du kan komme i tanker om, og synes du stadig, at du mangler noget at fordrive tiden med? Så kan et puslespil måske være den helt perfekte aktivitet at fordybe dig i. 

Hvis du er en smule træt af at lægge puslespil med mere simple motiver som tigere eller Nyhavn, kan det være, at du i stedet skal kaste dig over et puslespil, der på en eller anden måde er lidt mere unikt. Her har vi samlet ni puslespil, der både er sjove og atypiske. 

1. Buckingham Palace 3D-puslespil

Er du lidt af en royalist, eller lyder et brætspil i 3D-version bare lidt for godt til at være sandt? Så tror vi helt sikkert, at du vil kunne lide dette seje puslespil af Buckingham Palace. Vi synes i hvert fald, at det synes ser ret vildt ud!

Spillet koster 280 kroner og kan købes lige her

Buckingham Palace puslespil
Buckingham Palace som puslespil ser virkelig flot ud! © Hyggeonkel.dk

2. 3D-globus 

Endnu et 3D-puslespil er denne globus, som består af i alt 540 brikker. Det smarte er, at puslespillet faktisk kan fungere som en rigtig globus, når det er færdigbygget. Måske ville det endda pynte i indretningen derhjemme? I hvert fald kan du kigge på det og drømme dig væk til byer som Paris eller New York. Det kan jo også noget!

Du kan købe puslespillet for 370 kroner her

Globus som puslespil
Vi gad godt prøve at bygge denne globus!

3. Ensfarvet puslespil 

Okay, vi tror helt ærligt, at vi ville bruge flere måneder på at bygge dette helt sorte puslespil. Men er du en rigtig modig puslespilslægger, så er dette udfordrende spil sikkert en oplagt mulighed.

Du kan købe det her til 129 kroner.  

Sort puslespil
Dette sorte puslespil ser virkelig svært ud! © Puzzleshop.dk

4. Gradient puslespil

Såkaldte gradient puslespil, der langsomt overgår fra en farve til en anden, har længe været ret populære. Der findes mange forskellige slags af netop denne type puslespil, men vi synes, at især denne farvekombination er ret smuk!

Du kan købe puslespillet her, og det koster cirka 350 kroner. 

Gradient puslespil
Vi er ret begejstrede for farverne på dette fine puslespil. © Amara.com

5. Puslespil med 18.000 brikker 

Med dette kæmpepuslespil bestående af intet mindre end 18.000 (!!) brikker er vi sikre på, at du ikke kommer til at kede dig igen nogensinde. I hvert fald vil det helt sikkert holde dig underholdt i flere uger – eller måske måneder. Det eneste, du behøver, er sådan set en masse gulvplads. Ellers bliver det nok et problem.

Dette enorme boghylde-puslespil kan købes for 1.567 kroner her

Puslespil med 18.000 brikker
Skal du i gang med et kæmpepuslespil som dette? © Alternate.dk

6. Rundt puslespil 

Dette runde puslespil skal uden tvivl være vores næste puslespilskøb. Udover den atypiske form er denne fine sag også det perfekte puslespil for alle os plantemødre, der elsker alle grønne spirer.

Puslespillet kan du købe her for 199 kroner. 

Rundt puslespil med planter
Vi elsker dette fine motiv!© Markwaldorf.dk

7. Asymmetrisk puslespil 

Udover planter er vi også meget glade for smukke blomster og fine buketter, og derfor vil vi vildt gerne have fingrene i dette fine puslespil, der er skåret ud som en buket blomster.

Skal du have fat i denne puslespilsbuket, kan den fås her til 199 kroner. 

Blomsterbuket puslespil
Hvad med et puslespil som dette i en helt særlig facon? © Markwaldorf.dk

8. Mysteriepuslespil 

Puslespillet her er blot ét blandt en lang række nytænkende puslespil, hvor det handler om at lægge et motiv, der ikke er helt det samme som motivet på æsken. Her gælder det nemlig om at finde ud af, hvad der sker lige efter, at billedet på æsken er taget.

Bliver du ikke forskrækket ved tanken om ikke at kunne lægge et puslespil direkte efter æsken, så kan du købe dette opfindsomme puslespil lige her for 125 kroner. 

Mystery puslespil
Kan du løse dette mysterie? © Hyggeonkel.dk

9. Escape room-puslespil 

Du kender sikkert allerede Escape room-konceptet, hvor du sammen med dit team skal forsøge at knække diverse koder og nå et bestemt mål inden for en bestemt tidsramme.

Dette puslespil bygger på samme koncept – det gælder nemlig om at læse en historie, lægge brikkerne og derefter forsøge at løse nogle bestemte gåder, som ikke vises på æsken. Lyder det sjovt? Det synes vi!

Du kan købe puslespillet her. Det koster 150 kroner. 

Escape room puslespil
Elsker du escape rooms? Så er dette puslespil noget for dig!© Bog-ide.dk

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.