Beyoncé er dronningen af SEJ i ny video

Queen Bey overrasker alle med ny single – se musikvideoen her

8. februar 2016 af Maria Denise Christoffersen

Ikke nok med at hun i weekenden optrådte for millioner af NFL-seere verden over. Beyoncé overrasker da også lige os alle med en ny, ikke-annonceret single! Nummeret hedder Formation, og videoen er instrueret af Queen Bey selv. Kæmpe talent, gudindekrop, fejlfrie selfies – og nu instruktør! Er der overhovedet noget, hun ikke kan? Vi tvivler!

 

Skyd os ikke

I videoen til Formation danser, cruiser og poser Beyoncé derudaf, mens hun synger om politivold og ulige behandling af racer i USA. Videoen er optaget i New Orleans og viser billeder af politibiler og graffiti med teksten: “Stop shooting us!”. Udover alt det politiske indhold gemmer musikvideoen også på en optræden fra Beyoncé og Jay Z's datter Blue Ivy. Og hvis du sammenligner med de her billeder af Beyoncé, før hun blev kendt, er det ikke svært at se ligheden mellem mor og datter!

 

Lagde internettet ned

Formation blev udsendt kort før, at Beyoncé optrådte som pauseunderholdning ved det prestigefyldte Super Bowl halftime show sammen med Coldplay og Bruno Mars. Videoen har allerede lagt internettet ned med bifald, rosende tweets og masser af respekt til verdensstjernen, hendes sprøde sangstemme og det politiske budskab.

Se den nye musikvideo her: