Den gode frk. Zellweger nægter simpelthen at gå på fedekur igen.
Den gode frk. Zellweger nægter simpelthen at gå på fedekur igen.

Bridget Jones kommer i fatsuit

Renée Zellweger nægter at gå på fedekur inden næste Bridget-film

25. september 2009 af Rikke Hovn Poulsen

Nogle ting er bare for gode til at lave om på; som for eksempel januar-udsalget i Magasin, Oliver Bjerrehuus' overkrop, varm kakao om vinteren og Renée Zellweger som Bridget Jones.

Men nu har den gode Renée ødelagt det hele! Da hun for nylig underskrev kontrakten med filmselskabet bag Bridget Jones-filmene om endnu et afsnit i sagaen om den dagbogsskrivende neurotiker (hvilket vi i øvrigt glæder os usandsynligt meget til!), sikrede hun sig, at hun ikke behøver tage på til rollen.


- Renée skal have en fatsuit på i den tredje film, fordi det tog hende et godt stykke tid at smide de ekstra kilo sidste gang. Og hun bekymrer sig også om, hvad det vil betyde for hendes krop at tage 30 pund (omkring 13 kg, red.) på og tabe dem igen så hurtigt, fortæller en sladdervoren kilde til det britiske Reveal Magazine.

Øv! Den kvabsede Hollywood-kendis var ellers noget af det bedste ved de gamle Bridget-film. Jungletrommerne siger dog samtidig, at både Colin Firth og Hugh Grant også har sagt ja til at være med i filmen - og ingen af dem skal have fatsuit på. Så mon ikke vi går ind og ser den alligevel?