Channing Tatum er (også) ufattelig nuttet som syngende matros

Vi kan allerede sangen udenad, så meget har vi hørt den

2. februar 2016 af Maria Denise Christoffersen

Vi savlede, da han dansede (og strippede) som en drøm i Magic Mike-filmene. Vi grinte, så tårerne trillede, da han gik på scenen i dametøj i en mime-battle mod selveste Queen Bey. Og vi sukkede, alle de gange Channing Tatum var både lækker og romantisk på det store lærred. Men den her video slår det hele – og lidt til! For nu synger Channing Tatum også, og det er to die for!

 

Nuttet matros

Stik mod alle sine egne udtalelser i tidligere interviews, kan Channing Tatum nemlig sagtens synge. Og i en video-teaser for den kommende film Hail, Caesar, hvor Channing blandt andre spiller sammen med to sjove mænd, vi også elsker – nemlig lækre George Clooney og Jonah Hill – synger Channing en romantisk serenade om at savne kvindeligt selskab, når man er ude på havet med en flok andre mænd.

Ingen damer

Sangen hedder No Dames, og nu er det selvfølgelig ikke, fordi vi regner os selv for 100 procent objektive, når det kommer til verdens bedste Channing aka. vores drømmemand... men alligevel vil vi dog sige, at han klarer dét med at synge virkelig, virkelig godt! Hvis der er nogen udover os, som vil være med til at leje en båd og stikke til søs i håbet om at komme ombord på M/S Channing Tatum, så er vi friske!

Se Channing Tatum synge sømands-serenade her: