Channing Tatum har lige fået verdens bedste fødselsdagsgave af sin kone

Er der noget ved det par, som ikke er perfekt?

27. april 2016 af Maria Denise Christoffersen

I går fyldte vores eneste ene Magic Mike aka. matros-hjerteknuser Channing Tatum 36 år (perfekt alder til en perfekt mand, hvis du spørger os). Og selvom han fejrede fødselsdag langt fra Hollywood og papparazzi, kunne Channing ikke lade være med at instragramme nogle glimt fra dagen – inklusive den fantastiske fødselsdagsgave, han fik af sin kone, Jenna.

Fødselsdagshest

I videoen her fortæller Mister Tatum, at han havde den bedste dag nogensinde. Og det forstår vi godt. Af sin datter fik han nemlig et maleri med Braveheart. Og fra sin kone fik han... en hest! 

 

Braveheart paint by Evie, new rescue horse named Cajun on a sunset ride. Thanks for all the birthday wishes

A video posted by Channing Tatum (@channingtatum) on

Adoptivheste

Hesten Cajun, som Channing Tatum rider på i videoen, er bare endnu et eksemplar i samlingen af heste, som parret har reddet fra et internat for ejerløse dyr. Og uden at vide i detaljer, hvad heste går og drømmer om i hverdagen, kan vi kun forestille os, at det må føles temmelig meget som heste-himlen at flytte ind hos familien Tatum.

...Natur, en sød familie, masser af hø? At ride rundt i solnedgangen med Channing rangerer i hvert fald pænt højt på vores liste over drømmescenarier!

Tillykke med de 36 år, Channing <3

 

Best birthday gift ever from my wifey

A photo posted by Channing Tatum (@channingtatum) on

 

A photo posted by Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) on

Læs mere fra samme kategori