Damer, ‘Magic Mike XXL’ vil ikke skuffe jer!

Den er alt det, du elskede ved 1'eren – bare... større!

2. juli 2015 af Sara Møller Christensen

Okay, nu skrev vi godt nok, at ‘Magic Mike XXL’ var alt det, du elskede ved 1'eren, men det var ikke kærlighedshistorien, der fik dig til at elske den, vel? For så er der faktisk en risiko for, at du bliver skuffet.

Var det derimod dansen, musikken, kroppene, drengerøvene og ikke mindst Channing (aka. Guds gave til mennesket), der fik dig til at se ‘Magic Mike‘ flere gange, end du vil indrømme i selskab med voksne mennesker – ja, så vil du elske 2'eren! 

Den er – som titlen antyder – større! Alt fra muskler til dansetrin, rolleliste og soundtrack har fået en ordentlig gang proteinshake, så filmen nu tilhører den liga, hvor den ligger rent hype-mæssigt. 

Dog skal det siges, at Channing og co. vist har brugt mere tid i træningslokalet på at lære de sweet moves, der uden tvivl vil få dig til at sidde ualmindeligt uroligt i biografsædet (og ikke fordi du skal tisse), end de har brugt på at finde på et genialt plot.

Handlingen er helt simpel: gutterne mødes for at smide tøjet en sidste gang, inden de helliger sig helt til voksenlivet. Og mere sker der egentlig ikke. Men oh boy, hvor kan de smide tøjet!

Derfor er filmens højdepunkter også uden sammenligning dansescenerne, som der heldigvis er rigeligt af, men der var også flere steder undervejs, hvor vi grinede af andet end ren og skær kådhed (glæd dig til at se Joe Manganiello danse til Backstreet Boys!).

Du og veninderne kan roligt smide de nødvendige dollarsedler efter en biografbillet – filmen er alt det, du havde drømt (vådt) om!

4 stjerner