© Youtube: UIP Danmark

De damer – så er der en ny, fræk Fifty Shades Darker-trailer at varme sig på

“Take them off...” Okay, hvis du siger det, Mr. Grey

8. december 2016 af Sara Møller Christensen

I vores begejstring over, at julen står for døren, har vi helt glemt at tælle ned til den anden store begivenhed, der vil berige vores liv denne vinter. Vi taler selvfølgelig om premieren på Fifty Shades 2 – også kendt som Fifty Shades Darker.

Men i bedste Christian Grey-stil har de søde mennesker bag filmen valgt at blande sig i vores liv ved at minde os om, at filmen er på vej – fordi de ved, hvad der er bedst for os.

Og åh, hvor er den trailer god for os!

Hvis du har set den første trailer for Fifty Shades Darker (hvad snakker vi om? Selvfølgelig har du det!), så er der en del klip, der går igen. Vi nævner i flæng:

Christian, der træner, en pompøs indgang til maskeballet og en aldeles uforglemmelig bruserscene. 

Men heldigvis er der også et par nye godbidder til alle os Fifty Shades-fans i trailer nummer to.

Og yes, nogle af dem er – heldigvis – frække. Blandt andet er der en scene, hvor Christian på en restaurant beder Ana tage trusserne af. Og som den gode sub hun er (okay, så god er hun faktisk heller ikke med al sin opsætsighed mod reglerne), tager hun dem selvfølgelig af.

Det får de efterfølgende en del sjov ud af i en elevator, som har potentiale til at blive DEN NYE ELEVATORSCENE. Du husker selvfølgelig den originale elevatorscene, hvis du er en ægte fan – og i så fald vil du også klare dig godt i vores svære Fifty Shades-quiz.

Men se lige videoen, før du tager quizzen, ikk'? Som om ti rasende Christian Grey's ville kunne stoppe dig...