J. K. Rowling
J. K. Rowling er en fantastisk forfatter.© Wenn

Den kendte Harry Potter-forfatter udgiver ny bog – og du kan læse den online

Den er skrevet for over 10 år siden, og nu udkommer den endelig!

28. maj 2020 af Zenia Andine Kehlet

J. K. Rowling er en af verdens mest succesfulde og dygtigste forfattere, og nu udgiver den kendte Harry Potter-forfatter en ny bog, som tager et meget relevant og vigtigt emne op. Den nye bog kan endda læses gratis online, og det må siges at være en fantastisk nyhed. 

Sandhed og magtmisbrug

Det er netop, hvad bogen The Ickabog kommer til at handle om. J. K. Rowling fortæller, at emnerne er tidsløse og dermed passer til enhver periode og hvert et land.

J. K. Rowling læste bogen for sine børn hver aften og opfattede derfor også selv bogen som deres, men nu har hun (heldigvis) besluttet at udgive The Ickabog. Det er et eventyr til børn, som hun håber, at mange børn vil få glæde af at læse under lockdown. 

10 år gammel bog

I et interview fortæller J. K. Rowling, at bogen faktisk er skrevet for omkring 10 år siden. Sidenhen har hun udgivet voksenbøger, og så blev denne bog simpelthen lagt i glemmekassen på loftet. Den skal derfor ikke ses som en spin-off til Harry Potter

Nu får den dog endelig lov til at se dagens lys, efter hun har været i gang med at omskrive noget af den. 

Hvor og hvornår?

Der udkommer et kapitel hver dag frem til 10. juli. Så hvis du er gået på sommerferie eller har et par friaftener, så kan du altså bare gå i gang. 

Og nu til det vigtigste spørgsmål: Hvor kan læse du bogen? Det kan du lige her. God læselyst.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.