Den perfekte rejse-app

Hvad enten den står på en lang eller kort storbyferie i vinterferien, skal du have den perfekt rejse-app

6. februar 2015 af Marianne Fischer

Du orker ikke at pakke en stor upraktisk guidebog ned i din lækre taske, og du gider da slet ikke stå med et dumt kort og ligne en vaskeægte turist, når du står midt i Paris eller New York. Kort er et levn fra fortiden, og du er alt andet end det. Du er hot og totalt opdateret på de fedeste restauranter, butikker og hoteller. Alt sammen fordi du har hentet den nye rejse-app Seasonal Cities.

Hvad kan den?

Seasonal Cities er din egen mobile rejseguide - og en tjekket en af slagsen. Alle anbefalinger og guides er skrevet af journalister, der bor i byen, du besøger, og du får deres ultimativt bedste tips - helt ned til deres yndlingsdrink. Så vil du flirte med de lokale, eller er du bare træt af over-turistede restauranter, så bliver du glad for appen.

Hvad er det bedste ved appen?

Vi kender alle sammen de rejse-apps, der anbefaler os fede butikker og diskoteker, der (når vi efter 2,5 times bustur endelig har fundet frem til dem) viser sig at være lukket for flere år siden. Det er pisseirriterende. Det har Seasonal Cities taget højde for. Alle beskrivelser og guides bliver nemlig opdateret hver tredje måned. Men det stopper ikke her. Skal du eksempelvis til New York i efteråret, så finder app’en de fedeste ting, du kan lave i New York i efteråret frem for at spilde din tid med fede sommerevents. Som en ekstra bonus tager appen også hensyn til både budgettet og vejrudsigten i løbet af din ferie. Med Seasonal Cities behøver du altså ikke blive desperat på en grå regnvejrsdag! Nå ja, og så er den gratis!

Hvor kan jeg bruge den?

Indtil videre kan du bruge appen i 11 storbyer verden over. Men der er planer om at få endnu flere byer på. Men for nu kan bruge app’en her:Barcelona, Berlin, Istanbul, London, Moskva, New York, Paris, Rom, Shanghai, Sydney og Tokyo.

Er den til Android eller Apple?

Indtil videre er den desværre kun til Iphone og Ipad.

Læs også: Ugens app-befaling: Breeze